SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızı Kızlar Yakaladı

A- A+ PAYLAŞ

17 ve 16 yaşlarındaki iki kız kardeş, evlerine giren 33 yaşındaki hırsızı yakalayarak babalarına haber verdiler. Evde yakalanan şahıs ise, üşüdüğünü ısınmak için balkon camını kırarak eve girdiğini öne sürdü.

Olay, Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Turgut Özal Mahallesi 2. Caddedeki bir sitede meydana geldi. Site güvenliği polisi arayarak, ev sakinleri tarafından yakalanan bir hırsız olduğunu bildirdiler. Belirtilen yere giden polis, 33 yaşındaki Diyarbakır-Ergani doğumlu Z.Y. adlı zanlıyı teslim aldılar.

Olayla ilgili ifadeleri alınan 17 yaşındaki K.T. ve 16 yaşındaki B.T. adlı kız kardeşler, evlerinin salonunda tanımadıkları bir şahsı görünce, şahsı yakalayıp babaları 41 yaşındaki E.T.’ye haber verdiklerini, babalarının gelmesiyle zanlıyı site güvenliğine teslim ettiklerini söylediler. Kız kardeşler, zanlının evlerine balkon kapı camını kırarak girdiğini bildirdiler.

Zanlı Z.Y. ise, üşüdüğü için ısınma amacıyla dairenin balkon camını kırarak içeriye girdiğini, salonda otururken kız kardeşlerin kendisini yakaladığını öne sürdü. Şahıs, “İkametten Hırsızlığa Teşebbüs” suçlamasıyla gözaltına alındı ve hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız