SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızı Kuyumcu Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:42
Hırsızı Kuyumcu Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kuyumcuya giren genç kadın çaldığı 2 bilezikle kaçamadan iş yeri sahibi tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kent merkezindeki en işlek caddelerden Kışla Caddesi eski belediye karşısında yaşanan olayda, Z.İ. isimli kadın girdiği bir kuyumcuda iş yeri sahibine bilezik sordu. Tezgaha indirilen 2 bileziği alarak kaçmak isteyen şüpheli, iş yeri sahibi tarafından engellenince yere düştü. Bu sırada panik buton alarmını devreye sokan kuyumcu, polis ekipleri gelinceye kadar hırsızlık şüphelisini bırakmadı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler genç kadını yakalayarak gözaltına aldı.

Daha önce de benzer suçlardan sabıkası olduğu öğrenilen Z.İ., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde kadının ilk önce kuyumcunun önünde telefonla konuşarak dolaştığı ve içeriyi gözetlediği görülüyor. Bir süre sonra kuyumcuya yan kapıdan giren kadının sonrasında ise yakalandığı belirtiliyor. Hırsızlık girişiminin yaşandığı kuyumcuda güvenlik kamerasının bakımda olması nedeniyle polis yan kuyumcu dükkanının güvenlik kamerasını incelenmek üzere aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız