SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızın Arsızı!.. Çaldı, Helallik İstedi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, ev sahibinin il dışında olmasını fırsat bilerek bir eve duvarını delerek giren altınları ve televizyonu alarak kaçan hırsız ya da hırsızların evin duvarına yazdıkları not, ev sahibini şaşırttı.

Dilek- Uğrak Mahallesi'nde oturan Mustafa Yılmaz'ın (75) başına gelenler, görenlere 'güler misin, ağlar mısın?' dedirtti. İzmir'deki kızının yanına giden Yılmaz, evine döndüğünde büyük bir şok yaşadı. Evinin duvarının arka taraftan delindiğini gören Yılmaz, televizyonunun ve evde muhafaza ettiği altınlarının çalındığını görünce durumu jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen ve evde detaylı bir inceleme yapan jandarma ekipleri, delil topladığı esnada duvarda yazılı olan hırsızların bıraktığı notu gördü.

k2Hırsızlık yapan ve bir süre evde oyalanan hırsızlar, ev sahibi mağdur ettikleri gibi birde duvara kalemle "Allah'ı seviyorsan hakkını helal et. İhtiyacımız vardı, kusura bakma" yazdı.

"EŞTİKLERİ YERİ KAPATMAK İÇİN ÜÇ USTA TUTTUM"

Mustafa Yılmaz, "İzmir'den eve geldim. Baktım ki her tarafı yıkıp, eşmişler. Televizyon ve 10 tane çeyreği çalışmışlar" dedi.

Hırsızların eve girmek için evin arka tarafına büyük bir delik açtıklarını kaydeden Yılmaz, "Üç tane usta çalıştırdım, eştikleri yerleri zorla tutturdum. İlk bir duvarı delmişler, karşılarına başka bir duvar çıkınca pencereyi kırmaya çalışıyorlar. O da olmayınca çatıya çıkıp kapı köceğini kırdıktan sonra girmişler" diye konuştu.

Yılmaz, yazının kendisini şok ettiğini ifade ederek,"Yazıyı nasıl yorumlarsan öyle gidiyor. Küfür mü ediyor? İhtiyacı vardı da mı yaptı? İhtiyacı olan bir insan alır gider, evi tahrip etmez. Madem ihtiyacın var söyleseydin" diyerek, isyan etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

k1k

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • seda (7 yıl önce)
    bu devrin hırsızı helallik ister.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Kesilecek el var, kesen yok..... Adamın evine gir, çal malını, sonra Allah sevgisinden bahset. Ey hırsız eğer sende varsa Allah sevgisi, azıcık iman sahibi isen; bilirsin ki tanıdık bile olsa bir eve kapısından ses vererek selam vererek izin alınarak girilir. Kimse yoksa girilmez çekilir gidilir. Hele hırsızlık yaparsan ki dinimizce elinin kolunun kesileceğini bilerek yapmalıydın. Ah şeriat ah. şu batının kanunları yerine sen uygulansaydın ya... şimdi hapishaneler kapasitelerinin üzerinde olur muydu acaba... saygılar...
    0
    0
    Yanıtla