SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızın Can Pazarı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 35 ayrı suçtan sabıkası bulunan hırsız, soymak istediği evin sahibi tarafından vurulması üzerine kendisini 5. kattan aşağıya attı.
 
Edinilen bilgiye göre, olay Malatya merkez Başharık Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saat 03.00 sıralarında apartmanın 4. katına girdikten sonra bir üst kata çıkan S.A. (29) adlı hırsız, salonda duyduğu ses üzerine yatak odasından çıkan ev sahibi A.Ö. (65) ile karşılaştı. Ev sahibi A.Ö.'nün kendisini gördüğünü fark eden S.A kaçmaya çalıştı. Bu sırada ev sahibi ruhsatlı tabancasıyla hırsıza ateş açtı. Kalçasından yaralanan S.A., kendisini 5. kattaki dairenin pençeresinden aşağıya attı. Toprak zemin üzerine düşerek ağır yaralanan S.A, ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. S.A yoğun bakım ünitesine alınırken, olay yerine gelen polis ekipleri çevrede inceleme yaptı. Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Ekiplerince çevrede yapılan çalışmada hırsızlık şüphelisi S.A.'ya ait otomobil bulundu .Otomobilde yapılan aramada Malatya'da 1 ay önce bir evden çalınan düğün takılarıyla birlikte götürülen bazı eşyalara ulaşıldı. Yapılan incelemede S.A.'nın 1 ay önceki Battalgazi Mahallesi'ndeki bir evden 40 bin TL tutarındaki düğün takılarını da çaldığı tespit edildi. Yapılan incelemede şüpheli S.A.'nın Malatya ve çevre illerden 35 ayrı suça karışmaktan sabıka kaydının bulunduğu tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız