SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızın Gecesi Gündüzü Yok!..

A- A+ PAYLAŞ

5 ayrı hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs olayından 4’ünün gündüz saatlerinde gerçekleşmesi, “hırsızın gecesi gündüzü yok!”dedirtti.

Uçbağlar Mahallesi Lale 1. Sokakta Ç.K.’ye ait eve, kimsenin bulunmadığı 19.40 ile 21.30 saatleri arasında giren hırsız ya da hırsızlar 3 altın bilezik, 2 altın yüzük, 167 YTL para ile 1 adet fotoğraf makinesi çaldılar.

Şifa Mahallesi İnönü Caddesi’nde de M.K.’ye ait eve, 12.30- 17.00 saatleri arasında, giriş kapısının kilit aksamını kırarak açıp giren hırsızlar; 3 altın bilezik, 3 altın yüzük, 1 altın künye, 2 altın küpe, 1 altın kolye ile 1 adet kamerayı çalarak kayıplara karıştılar.

Turgut Özal Mahallesi 3. Cadde 11. Sokakta İ.A.’ya ait evin giriş kapısını zorla açarak giren hırsızların 2 bayan saati, 2 altın yüzük, 1 altın bileklik, 3 adet altın suyuna batırılmış bilezik çaldıkları bildirildi. Olayın 13.30- 16.00 saatleri arasında meydana geldiği belirtiliyor.

İstiklal Mahallesi 3. Sokakta da, H.D.’ye ait evin kapısının 08.00- 12.00 saatleri arasında kimsenin bulunmadığı bir sırada zorlanarak açılmak istendiği, ancak eve girilemediği belirtilirken, bu olay polis kayıtlarına “hırsızlığa teşebbüs” olarak geçti.

İstasyon Virajı’ndaki Dedekorkut Parkı’ndan da saat 15.00 sıralarında plakasız motosikleti götürmekte iken polis tarafından şüphelenilerek durdurulan 13 yaşındaki H.D. ve 14 yaşındaki S.G., motosikletin kendilerine ait olduklarını öne sürdüler. Ancak yapılan araştırmada motosikletin 32 yaşındaki H.D.’ye ait olduğu ve çalındığı belirlendi. 2 zanlı yaşları küçük olduğu için, ifadeleri alınamadan ailelerine teslim edildi.

ZİRAAT DEĞİLMİŞ!..
Öte yandan; polis raporunda Ziraat Bankası Merkez Şubesi’nde meydana geldiği belirtilen hırsızlık olayının gerçekleştiği bankanın İşbankası Merkez Şubesi olduğu, Ziraat Bankası’nın adının olaya yanlışlıkla karıştırıldığı bildirildi. Söz konusu olayda; bankada görevli B.Ç.’nin, banka müdürü tarafından çağrılınca, sorumlu olduğu bireysel pazarlama kasasını kilitlemeden müdürün yanına gittiği, bu sırada kasada bulunan 2.799 ABD doları, 1.950 Euro ile 1 YTL’nin çalındığı, güvenlik kamerası görüntülerinden 27 Şubat günü 16.30 sıralarında meydana gelen olayın failinin 2 şahıs olduğunun anlaşıldığı, bu şahısların kimliklerinin belirlenerek yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız