SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hırsızla Birarada Yol Almadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:35:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin,  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve parti yöneticileri, Kurşunlular Derneği’ni ziyaret etti. 

Ziyarette kalabalık bir topluluk bulunurken, Kurşunlu Belediye Başkanı Necati Benli, Hekimhan İl Genel Meclis Üyeleri ve Dernek Başkanı Ali Seydi Yiğit de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti’yi de sizler kurdunuz, bu millet kurdu. AK Parti’nin sahipleri sizlersiniz, millettir. Biz de sizlerden aldığımız güçle hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Biz hiçbir zaman ana muhalefet partisi milletvekillerinin de ifade ettiği gibi, hiçbir zaman ne generallere dayandık ne de sandıktan başka güçlere dayandık. Şimdi onlar ancak akıl ediyorlar ki, gerçek sandığın sahibi bu millet. İktidarın sahipleri de bu millet. Ama yıllardır alışıldığı gibi, artık ordu, artı medya, artı bir başka güç, öyle iktidarlarını sürdürmeye çalışmışlar, bürokrasiye güvenmişler” diye konuştu.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Bir kere bu ülkede insanlarımızın özgürce kendilerini ifade edebilme şartını ortaya koyabilmemiz lazım. Biz her şeyden önce bunu çözdük. Vesayet rejimine son dedik. Allah’a hamdolsun şuanda eğer, halkımızın seçmiş olduğu partiler iktidar olmuşlarsa bugün de muktedir olma noktasına gelmişlerdir. Ama maalesef bugüne kadar hiçbir zaman muktedir olma noktasında iktidarları göremedik. Daha önce 2001’de hortumcuların cirit attığı bir ülkeydik. Bugün insanımız kesinlikle devletine güveniyor, polisine güveniyor, askerine güveniyor ve siyasetine güveniyor. Siyaset kurumu güvenilir duruma geldi. Çünkü hırsızla yolsuzla bir arada yol almadık. İçimizde kesinlikle yer vermedik bu insanlara. Tamamen amacımız, bütün insanlarımızın bizden beklentisi dürüst ve ahlaklı bir siyasetin oluşturulmasıdır. Biz bunu oluşturduk. Elbette siz güveniyorsunuz, siz inanıyorsunuz, eğer burada emin bir sıfatla Başbakanımıza bu güven duyulmuşsa, gerisi teferruattır kesinlikle. Biz önce güveni bina etmişiz” dedi.

Şahin, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte köylerin ve beldelerin önemli ölçüde rahatlayacağını ve ayrılacak bütçelerle köy ve belde alt yapı hizmetlerinin çözüleceğini ifade etti.

Şahin, çiftçiye tarım enerjisi desteği ile mazot desteği verilmesi konusunda girişimlerde bulunduklarını anlatarak, vatandaştan gelen bu talebi takip ettiklerini ifade etti.

Ziyarette daha sonra Kurşunlu beldesi bölgesindeki altyapı ve diğer hizmetlerle ilgili sorun ve talepler görüşüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız