SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızla Boğuştu

A- A+ PAYLAŞ

Karı-koca yatak odalarında sabaha karşı uyandıklarında hırsızla karşılaştılar. 38 yaşındaki ev sahibi bayan boğuşma sırasında yaralanırken, hırsız kapıdan kaçtı.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Saray Mahallesi Fuzuli Caddesi Finiköprü Sokağı’nda oturan 38 yaşlarındaki M.Y. ve karısı aynı yaştaki E.Y., polisi arayarak 04.20 sıralarında, evlerine yatak odası penceresinden giren 30 yaşlarında, 1.75 boylarında, esmer tenli, kısa düz saçlı, gri tişörtlü bir şahısla karşılaştıklarını, 15 YTL parayı çalan hırsızın kendisini ilk gören evin hanımı ile boğuştuğu, sol el ve yüzünden yaralanmasına yol açtığı, evin erkeği uyanıncaya kadar hırsızın kapıdan kaçtığı belirtildi.

Öte yandan, yine Fuzuli Caddesi’nde oturan 76 yaşındaki N.T. adlı vatandaş da, 05.00 sıralarında polise başvurarak, evine giren hırsızın 110 YTL para ve 1 cep telefonunu çaldığını, daha sonra evinin balkonundaki sandığın altında kendi cep telefonunun yanı sıra 2 adet cep telefonu daha bulunduğunu bildirdi. Ev sahibinin telefonu kendisine teslim edilirken, meçhul hırsızın sandık altına bıraktığı telefonların sahibi ile hırsızın kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.

Ayrıca K.Hüseyin Bey Mahallesi Azizler Sokağı’nda da 47 yaşındaki O.A.’ya ait eve gece yarısından sonra havalandırma amaçlı olarak açık bırakılan yatak odası penceresinden giren hırsız ya da hırsızlarca 1 cep telefonu, 1.000 YTL para, kimlikler ve kredi kartı çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız