SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar Çamura Saplandı!..

A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık ihbarına giden jandarma, bu kez zanlıları hırsızlık malı yükledikleri kamyonetle çamura saplanmış olarak yakaladı.

HIRSIZLIK İHBARI VE..
Jandarma’ya yapılan telefon ihbarında, Yazıhan’ın Sarsap Tren İstasyonu’nda DDY’ye ait malzemelerin çalınmakta olduğu bildirildi. Saat 17.00’deki ihbar üzerine harekete geçen jandarma, DDY’na ait olan ve demir yolu yapımında kullanılan 5 bin adet dubel dalgalı takosun yüklenmiş olduğu 44 FT 991 plakalı kamyoneti çamura saplanmış olarak buldu.

Araç içerisinde bulunan M.H.A., Y.Ç.ve K.A.adlı zanlıların gözaltına alındıkları soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Bu arada, olayın meydana geldiği istasyonun ise DDY tarafından kapatılmış olan, görevlisi bulunmayan bir istasyon olduğu öğrenildi.

DİĞER OLAYLAR..
Yunus Emre (Kanalboyu Stad tarafı) Caddesi’nde Sevim Pektaş’a ait 44 DS 990 plakalı aracın açık bırakılan kapısını açan hırsızın, arka koltukta bulunan ve içerisinde hesap cüzdanları olan el çantasını çaldığı bildirildi.

Yeni Sanayi Sitesi 7. Cadde’de Hasan Özköse’ye ait motor yenileme atölyesine, çatı kısmından giren hırsızların, içerde bulunan çelik para kasasına açmaya çalıştıkları, ancak açamayıp kaçtıkları, işyerinden herhangi bir şey çalınmadığı belirlendi.

Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi’nde Eyyüp ve Adnan Benek’e ait eve mutfak kapısından akşam saatlerinde giren hırsız ya da hırsızlar, 1.250 YTL ile 100 Euro çaldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız