SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar Farkedilince Ateş Açarak Kaçtılar

0
Güncellendi - 2018-07-07 06:41:19
Hırsızlar Farkedilince Ateş Açarak Kaçtılar
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Fırat Mahallesi'nde bir apartmanın eklentisindeki kümesten güvercin çalmak isteyen hırsızlar, kuşların sahibinin durumu farketmesi üzerine silahla ateş açarak kaçtılar.

Olay, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece saat 00.40 sıralarında meydana geldi. Fırat Mahallesi İndere mevkiindeki MDG konutlarının yanına bir otomobille gelen hırsızlar, buradaki bir apartmanın eklentisi kümeste K.A. adlı apartman sakinine ait güvercinleri çalmak istediler. K.A.'nın durumu farkederek dairesinden aşağıya inmesi üzerine, kimliği belirsiz hırsızlar, silahla ateş açarak panik yaratıp kaçtılar. Olay silahlı saldırı ve yaralama olarak polise ihbar edilirken, polis ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucu, açılan ateş sırasında herhangi bir isabet olmadığını, ancak 2 adet güvercinin çalınmış olduğunu saptadılar. (Fotoğraflar bu olaydan)

Fırat Mahallesi'ndeki olaydan  bir süre sonra Yeşiltepe Seyran Mahallesi ve Çöşnük Aytaç Paşa Caddesi'nde  kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş edildiği ihbarı üzerine bildirilen yerlere giden polis ekipleri, herhangi bir bulguya rastlamadılar.

Bu arada, MAŞTİ Otogarı'nda aşırı alkollü olarak rezalet çıkaran bir kadın, 112 Ambulansı tarafından hastaneye kaldırıldı.

Halep Caddesi'ndeki bir işhanının önünde çevreyi rahatsız eden yine alkollü bir kadına müdahale edildiği bildirildi.

Kanalboyu'na bağlanan bir sokak üzerinde de, 2 kadına sözle sarkıntılık ettiği öne sürülen otomobilli şahsı belirlemek ve yakalamak için çalışma yapıldı, herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Z.A (5 yıl önce)
    Vay..! Malatyam Vay..!! Ne hallere düştün.?
    0
    0
    Yanıtla