SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar Farkedilince

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir fırının odunluğuna hırsızlık amaçlı girdiği iddia edilen iki şahıs işyeri çalışanlarından birini bıçakladı. Olayda işyerine giren şahıslardan biri de yaralandı.

Olay, Malatya Merkez Sinema Caddesi Recep Hoca Sokak'ta bulunan bir fırında meydana geldi. Fırının odunluğuna hırsızlık amaçlı girdikleri ileri sürülen A.Ö. ve kimliği belirlenemeyen bir şahıs fırın çalışanlarınca fark edildi.

Fırın çalışanları şahısları etkisiz hale getirmek isteyince arbede yaşandı. Çıkan kavgada A.Ö. başına aldığı darbeler sonucu yaralanırken, kimliği belirlenemeyen diğer şahıs ise elindeki ekmek bıçağıyla fırın çalışanı E.M.'yi bacağından yaralayarak kaçtı.

Olayda yaralanan A.Ö. ve E.M. olay yerine çağrılan ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.M. ilk tedavisinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilirken, olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulundu.

İHBAR GELİNCE..
Öte yandan Paşaköşkü Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’ndeki bir işyerinin önünde saat 03.40 sıralarında bir araca çelik kasa yüklendiği ihbarı üzerine giden polisi görünce kaçmak isteyen 20 yaşındaki G.K. ve 23 yaşındaki G.K. ile 21 yaşındaki M.B. adlı şahıslar yakalandılar. Oto içerisinde yapılan aramada toplam 760 YTL bulunduğu ve işyeri sahibi 26 yaşındaki Ü.K.’ye teslim edildiği bildirildi. Ü.K. ayrıca işyerinden cep telefonu, MP3 çalar, altın kaplama metal çakmak çalındığını da bildirince, bunların da zanlıların üzerinde çıktığı, ayrıca 1 adet levye şeklinde anahtar, 2 ekmek bıçağı, 1 kar maskesi ve 1 tornavidanın şahıslarda ele geçirildiği, haklarındaki soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız