SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar İş Başında..

A- A+ PAYLAŞ

Cami, ev ve işyerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerini yakalamak için polisin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

OLAYLAR..
Polise başvuran 37 yaşındaki M.Ö., camiye namaz kılmaya gittiğini, içerisinde 2 ajanda bulunan el çantasını kolonun yanına bıraktığını, namaz bittikten sonra çantasını bulamadığını bildirdi.

Aytaçpaşa Caddesi’ndeki bir işyerinde çalışan 44 yaşındaki S.O., işyerinden 4 adet sucuk çalan 25 yaşındaki E.T. ve 32 yaşındaki M.B.’yi güvenlik kamerasından fark ettiğini bildirdi ve şikayetçi oldu. 2 şahıs gözaltına alındı.

Şifa Mahallesi’nde 76 yaşındaki A.K. adlı kadına ait evden 2 halı çalındı.

Özalper Mahallesi 2. Caddede oturan 48 yaşındaki A.D., evine giren hırsız ya da hırsızlarca 695 lira para, 2 adet altın bilezik ile cep telefonunun çalındığını polise bildirdi.

Özsan Sanayi Sitesi’nde 20 yaşındaki İ.T.’ye ait işyerinden 4 teneke motor yağı ile 2 adet şalama adı verilen aygıt çalındı.

Çöşnük Mahallesi’nde 22 yaşındaki E.G.’ye ait evden 1 adet dizüstü bilgisayar ile 1 adet MP4 çalar çalındı.

İnönü Mahallesi Kömür Tevzi Yolu’nda park halinde olan 57 yaşındaki M.N.K.’ye ait 44..522 plakalı otonun 21.30 sıralarında çalındığı bildirildi.

Yeşiltepe Köprüsü’nde park halinde olan 57 yaşındaki M.D.’ye ait otodan teybi ile ruhsatı çalındı.

Kiltepe Mahallesi 6. Sokakta direksiyon kilidi ile kilitli olarak park halinde bulunan 27 yaşındaki M.Ş.’ye ait 44..031 plakalı motosiklet 22.30 sıralarında çalındı.

Cezmi Kartay Caddesi’nde 30 yaşındaki Ş.A.G.’ye ait işyerinden 1 adet kaynak makinesinin çalındığı bildirildi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 63 yaşındaki M.A.’ya ait park halindeki 44..060 plakalı otodan 1 adet kaset çaların çalındığı öğrenildi.

Hidayet Mahallesi Oral Sokakta 62 yaşındaki R.Ç. adlı şahsa ait bahçede bulunan 2 kazanın çalındığı bildirildi.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde oturan 77 yaşındaki Z.K. adlı kadın, polise başvurarak evinden 950 lira paranın çalındığını, ancak olayın ne zaman olduğunu bilemediğini söyledi.

Battalgazi Meydanbaşı Mahallesi’nde 63 yaşındaki M.Y.’ye ait bağ evinden 1 adet set üstü ocak çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız