SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlar Saldırdı: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:28
Hırsızlar Saldırdı: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da 2 şahısın hırsızlık amacı ile girdikleri evde, kendilerini yakalayan karı-kocaya satır ile saldırarak ağır yaraladıkları bildirildi.
  
Alınan bilgiye göre, olay Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde meydana geldi. Burada bir eve gece hırsızlık amacı ile giren Mehmet A. ile Mustafa S. Adlı şüpheliler, kendilerini yakalayan evin sahipleri Mehmet Gökçek (63) ve Ayşe Çam (68) adlı karı-kocaya ellerindeki satırla saldırdılar.
  
Ağır yaralanan her iki yaşlı, hırsızlara, “Bize vurmayın, öldürmeyin size para verelim” diyerek,. Yanlarındaki bir miktar parayı vererek canlarını kurtardıkları öğrenildi.
  
Yaralanan yaşlı şahıslar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Ayşe Çam’ın Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.
   
Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında olaya karışan her iki şüphelinin,. Olayda kullandıkları satır ile birlikte yakalandığı bildirildi.
 
Yapılan incelemede her iki şahısında olay öncesinde uyuşturucu hap aldığı belirlendi.
  
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
HIRSIZLAR GERİ DÖNÜNCE..
Bu arada Malatya’da polis ekiplerini görünce çaldıkları malzemeleri bırakarak kaçan 2 şüpheli, geri dönünce pusuya yatan ekiplerce yakalandılar.
  
Olay, Hacıabdi Mahallesi’nde meydana geldi. Gece polisi arayan bir vatandaş 2 şüpheli şahısın ellerinde çok sayıda bakır eşya, çamaşır makinesi ve banyo kazanı ile gittiğini bildirdi.
  
İhbar üzerine bölgeye giden polis ekiplerini gören Ömer T. (19) ve Mehmet A. (19) adlı şüpheliler, yanlarındaki malzemeleri bırakarak kaçtılar.  Ancak Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerin geri gelebilecekleri ihtimali üzerinde çevrede pusu kurarak beklemeye koyuldular.
  
Polis ekiplerinin bölgeden gittiğini sanan iki kafadar, bıraktıkları çalıntı malzemeleri geri almaya gelince polis ekiplerince yakalandılar.
  
Yapılan araştırmada malzemelerin bir evden çalındığı tespit edildi.
  
Her iki şüphelide gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız