SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlara Müdahale Etti, Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi’ndeki bir bakkal, hırsızlık yapmak isteyen şahıslarca bıçakla yaralanırken, dolandırıcılık ve birçok hırsızlık olayının meydana geldiği de belirtildi.

Özalper Mahallesi 2. Cadde’de işyeri bulunan İ.P. adlı bakkal karnından bıçakla yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 09.15 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise ifade veren 50 yaşındaki İ.P., işyerine 2 şahsın geldiğini, birinin ekmek alırken, diğerinin 2-3 adet çikolatayı almaya çalıştığını görünce müdahale ettiğini, aralarında çıkan kavga sonucu şahısların kendisini yaraladıklarını anlattı. Polis kaçan 2 zanlının kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Polise başvuran 29 yaşındaki S.E. adlı şahıs, 09.30 sıralarında Çevreyolu Akpınar kavşağında iken, tanımadığı bir şahsın başka birine saat sattığını gördüğünü, yanlarına gittiğinde 4 saat alan şahsın satıcıya 500 YTL ve 100 ABD doları verdiğini, bu sırada satıcının yabancı olduğu ve parayı tanımadığı gerekçesiyle karşılaştırmak için kendisinden para istemesi üzerine 1 adet 100’lük, 4 adet 50 YTL’lik banknot verdiğini, kendisi müşteri konumundaki şahısla konuşurken, parayı alan satıcının ayrıldığını farkettiğini, bu şahsı araştırırken, müşteri konumundaki şahsın da kayıplara karıştığını, daha sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

Zafer Mahallesi 4. Sokakta oturan 76 yaşındaki N.G. adlı şahsa ait eve gece giren hırsızların 8 adet altın bilezik çaldıkları bildirildi.

Paşaköşkü Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde de 35 yaşındaki H.Y.’ye ait eve gündüz saatlerinde giren hırsız, 1 adet erkek parfümünü çaldı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde H.M.Ş. adlı şahsın evinin bodrumundan 60 kilo ağırlığındaki bakır kazanın, Tevfik Temelli Caddesi’nde M.Ç. adlı şahsın çocuğuna ait olan ve apartman girişine bıraktığı bisikletin çalındığı belirtildi.

Özalper Mahallesi 2. Cadde’de 40 yaşındaki N.A.’ya ait eve giren hırsızlar, kimlikler, 150 YTL para, araç anahtarı ile cep telefonunu çalarak kaçtılar.

Hacıabdi Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde M.Y.’ye ait pide fırınına 01.30 sıralarında girerek 90 YTL para çalan 20 yaşındaki M.T. adlı zanlı, polis ekibi tarafından yakalandı ve gönderildiği mahkemece tutuklandı.

Paşaköşkü Mahallesi 15. Sokakta 25 yaşındaki H.A. adlı şahsa ait eve öğle saatlerinde giren hırsız, 1 adet altın yüzük çaldı.

Gaziantep’den Malatya’ya gelen bir otobüste yolculuk yapan 32 yaşındaki Z.T. adlı kadın, içerisinde 250 YTL para, kimlikler ve kredi kartı olan el çantasının çalındığını öne sürüp, otobüs sürücüsü 48 yaşındaki M.E. ve muavini 27 yaşındaki S.A.’dan şikayetçi oldu. Gece yarısından sonra gerçekleşen yolculuk sırasında meydana geldiği öne sürülen olayla ilgili ifadeleri alınan şoför ve muavin suçlamaları reddettiler.

Çukurdere Mahallesi 2. Divanefendi Sokağında oturan 40 yaşlarındaki N.A. adlı şahsa ait eve gece yarısından sonra giren hırsızların 550 YTL para, 2 cep telefonu ile kredi kartı çaldıkları bildirildi.

Polise başvuran 48 yaşındaki M.O., Şeyhbayram Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi’nde park halinde olan 44 EA 174 plakalı aracının sol arka camının kırılıp, 50 yapraklı fatura defterinin çalındığını bildirdi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız