SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızların Cüreti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kadının koluna deterjan süren 2 kişi, 5 adet bileziği alıp kaçtı.

Olay, 2 yıl önce kamuoyunda Zirve Yayınevi olayı olarak geçen 3 kişinin öldürüldüğü Niyazi Mısri Caddesi'ndeki Ağbaba İşhan'ında meydana geldi. Pazara alışveriş yapmak için gelen 58 yaşındaki Güley C. adlı kadının yanına gelen 2 kişi kendilerini kadının oğlunun asker arkadaşı olarak tanıtıp, "20 bin TL para miras kaldı. Bunu alıp fakir fukaraya dağıtır mısın" diye sorup, kadını iş hanının içine sokup kapıyı kapattılar. Ardından kadının koluna deterjan sürüp, 5 adet bileziği alarak kaçtılar. Durumu polise bildiren kadın, üzüntüsünü uzun süre üzerinden atamadı.

"Korktum, yüreğim ağzıma geldi" diyen kadın, "Kolum acıdı. Koluma deterjan sürerek bilezikleri alıp kaçtılar" dedi.
Talihsiz kadın, olayla ilgili olarak ifade vermek için Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız