SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızların Meydan Okuması!...

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki son hırsızlık olayı, herkesi şaşırtırken, vatandaşlara "Hırsızlar artık meydan okuyor.."dedirtti. Niyazi Sokağındaki bir işhanına giren hırsızlar, 17 işyerinden 14'ünün çelik kapılarını kırdılar, bazılarındaki çelik kasaları açtılar, para, altın, silah vs. çaldılar.

CUMA'YI CUMARTESİ'NE BAĞLAYAN GECE..
Malatya merkez İsmetiye Mahallesi Niyazi Sokak'ta bulunan, Çevreyolu, Niyazi Mısri Caddesi ve Niyazi Sokağa cepheli Sezgin İş Merkezi'ndeki 17 işyerinden 14 tanesinin dış çelik kapılarını kırarak içeri giren hırsızlar, bu işyerlerinden bazılarındaki 7 ayrı çelik kasayı açarak, para, altın, silah alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık sabah işyerlerine gelenler tarafından fark edildi. Hırsızların, açtıkları çelik kasalar içerisindeki para ve altınları aldıkları, senet ve çeklere ise dokunmadıkları belirtildi.

Hırsızların, işyerlerinin odalarındaki çelik kasaları antreye çektikten sonra açtıkları tespit edilirken, aynı anda 7 çelik kasayı açmaları ise hem polisi hem de işyeri sahiplerini şaşırttı. Ne kadar para ve değerli eşyanın çalındığına yönelik tespit çalışmaları devam ediyor.

Hırsızların bir işyerinde ise buzdolabında bulunan armutları alıp yedikleri anlaşıldı.

SOYULAN İŞYERLERİ..
Malatya'da bugüne kadar görülmeyen ve vatandaşlara "Hırsızlar meydan okuyor.." dedirten olayda girilen işyerlerinin sahibi kişi veya şirketler şunlar:

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği, Avukat Cemal Karatepe, Avukat Hasan Yaylagül, Avukat Nilgün Şahin, Avukat Bayram Taşkın, Güner İnşaat, Güneş Sigorta Acenteliği, Avukat Ahmet Turan Alper, Fazilet İnşaat, Turgut Yıldırım Muhasebe Bürosu, Çinitianshi Grup, Birben İnşaat, Simge Danışmanlık ve Karadoğanlar İnşaat.

Hırsızların; aynı işhanının 1. katında bulunan Harita Mühendisi Eyüp Sağlam, Makine Mühendisi Ahmet Koşar ile 4. katta bulunan İnşaat Mühendisi Şenol Kara'ya ait işyerlerine ise girmedikleri, bu büroların çelik kapılarının dışında, demir muhafaza kapılarının da olduğu öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE İNCELEDİ..
Hırsızlık olayı nedeniyle çok sayıda teknik polis ekibi, iş merkezine yönlendirilerek araştırma ve inceleme yaptı. Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Orhan Savaş, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız