SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Alanları: Malatya!..

A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık yapmak üzere Malatya'ya dışarıdan geldikleri belirtilen hırsız zanlıları polis tarafından yakalandı. 1'i Diyarbakır'dan, 3'ü de Mersin'den gelen zanlılardan 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Mersin'den 33 F 3500 plakalı otoyu kiralayarak Malatya'ya geldikleri bildirilen E.K. (20), S.A. (20) ve O.İ. (17) adlı şahısların, Zapçıoğlu Caddesi'nde araçların kapılarını zorladıkları şeklinde gelen ihbar üzerine bölgeye yönlendirilen polis ekipleri, bir minibüsün arkasına saklanan 3 şahsı zor kullanılarak yakaladı. Şahıslardan E.K. ve S.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, O.İ. ise serbest bırakıldı.

Öte yandan, Diyarbakır'dan kendisine ait 34 DS 8829 plakalı otosu ile Malatya'ya gelen A.T. (24) adlı şahıs da, polise gelen ihbar üzerine Zafer Mahallesi 4. Sokak'ta çok sayıda altın malzemesi, cep telefonu ve bir miktar para ile birlikte yakalandı. İfadesinde Malatya'da 3 ayrı evden hırsızlık yaptığını itiraf ettiği kaydedilen A.T. de, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız