SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Cip İçin 4 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Bentbaşı Mahallesi'nde terkedilmiş olarak bulunan ciple ilgili yapılan araştırmada, aracın İstanbul'dan çalındığı belirlenirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"İlimiz genelinde yapılan çalıntı veya Change otoların tespitine ayrıca bu otoları çalan şahıs ve şahısların yakalanmalarına yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde 20.11.2007 günü İlimiz Bentbaşı Mahallesi 1.Sokak Verem Savaş Dispanseri yanında plakasız park halinde bulunan siyah renkli Hyundaı-Tucson marka otonun yapılan incelemesinde bahse konu otonun İstanbul İli Eyüp İlçe Jandarma Komutanlığı idaresinden 10.09.2007 tarihinde çalıntı kaydı bulunan 2006 model, siyah renkli otonun F.Z. adına kayıtlı oto olduğu tespit edilerek oto Asayiş Şube Müdürlüğümüze intikal ettirilmiştir.

Bahse konu otonun yapılan incelemesinde elde edilen parmak izinin daha önceden bilerek çalıntı oto alıp satmak suçundan kaydı bulunan F.T. isimli şahısa ait olduğu tespit edilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğümüz Oto Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde parmak izi tespit edilen F.T. isimli şahıs yakalanmış, bu şahısın beyanı doğrultusunda çalıntı otoyu bilerek alıp sattığı tespit edilen diğer A.T.B., H.I., Y.K. isimli şahıslar yakalanmışlar ayrıca yakalanan Y.K. isimli şahısın üzerinde bulundurma ruhsatlı 1 adet tabanca bu tabancaya ait şarjör ve 14 adet MKE yapılı dolu fişek elde edilmiştir.

Yakalanan (4) şüpheli Malatya C.Başsavcılığına haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız