SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-10-21 23:08:46
Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gece bir işyerine girerek çok sayıda takı ve aksesuar eşya çaldığı belirlenen 2 şüpheli Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre; hırsızlık 18 Ekim günü gece saatlerinde merkez Hamidiye Mahallesi Antepli Sokak içerisinde faaliyet gösteren takı ürünleri satışı yapılan bir işyerinde meydana geldi. İşyerinden 120 TL bozuk para 50 adet Kol saati, 200 adet bayan imitasyon yüzük, 500 adet erkek kolyesi, 60 adet çakmak, 120 adet parfüm çalındı.

Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen araştırma ve çalışmada hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen M.A. (22) yakalanarak gözaltına alındı. M.A. ile ilgili soruşturma devam ederken olayda yardım ve yataklık yaptığı belirlenen M.D. (21) adlı şüphelide tespit edilerek yakalandı.

Soruşturmaları tamamlanan her iki şüpheli de sevk edildikleri Malatya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Her iki şüphelinin de önceden sabıkalı olduğu bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız