SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Şüphelilerine Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 8 ayrı işyerinde hırsızlık yapan 3 kişilik şebeke polis ekiplerince yakalandı. 
 
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şubesi hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Kömür Tevzi kavşağı'nda durumunda şüphelenerek arama yapılan 44 KD 806 plakalı araçta bulunan H.A. ve C.A. adlı şahıslar ile arkadaşları H.A.'nın hırsızlık yaptıkları tespit edildi. 
 
Şahısların çaldıkları eşyaları depoladıkları Orduzu Köşebaşı Mahallesinde bulunan evde yapılan aramada, 43 çuval kayısı ile birlikte 53 adet inşaatlarda kullanılan çeşitli eşyalar ile bilgisayar malzemeleri ele geçirildi. 
 
Hırsızların Eylül ile Ekim ayları içerisinde toplam 8 ayrı işyerinde ve fabrikada hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüpheliler gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. 
 
Öte yandan, çalıntı malzemeler Asayiş Şubesi'nin bahçesinde sahiplerini tespit edebilmesi için sergilendi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız