SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hırsızlık Yapmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:32:51
A- A+ PAYLAŞ

Milletvekili adaylarının kesinleşmesinin ardından MHP’nin Malatya Milletvekili adayları kente gelişlerinde partililerce karşılandı. 

MHP Malatya İl teşkilatının organizesi ile kesinleşen 6 milletvekili adayının Ankara dönüşünde karşılama töreni düzenlendi. Kent girişinde karşılanan adaylar, daha sonra yaklaşık bin araçlık konvoy ile otobüs içerisinde şehir turu atarak vatandaşları selamladılar. Daha sonra hep birlikte parti binasına geçen adaylar burada açıklamalarda bulundular.

MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, “İnşallah Allah’ın izniyle çalışmamızda da başarılı olacağız. Hem Malatya’da hem de Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisine doğru ciddi bir yöneliş var. Bu görüntü 1999 MHP iktidarı görüntüsünün aynısı. Hatta daha fazlasıdır. Allah’ın izniyle 1999’da Malatya’da aldığı 2 vekil ve elinden alınan bir vekili 7 Haziran’da tekrardan alacaktır. MHP Malatya'da birinci parti, Türkiye’de de iktidar olacak. Bunun için buradayız. Buradaki tüm arkadaşlarımız buna inandı, bizler inandık, kazanmak için buradayız. Bugün ‘Bismilllah’ dedik, 7 Haziran’da da ‘Elhamdülilah’ deyip vekillerle Ankara’ya gideceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Hakan Yılmaz da milliyetçilerin iktidara yürüdüğünü belirterek, “Memurumuzun, emeklimizin, köylümüzün yüzü gülecek. Asla hırsızlık yapmayacağız. Yapamayacağımız icraatların sözünü vermeyeceğiz. Duygu sömürüsü yapmayacağız. Yüce dinimizi asla kendi emellerimize alet etmeyeceğiz. Buraya kadar geldiniz için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Doktor Übeyt Akçin ise, karşılamaya gelen herkese teşekkür edip, 13 yıldır Türkiye Cumhuriyetinin ayarlarının bozulduğunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin tekrardan fabrika ayarlarına döndürmek için yola çıktıklarını, 8 Haziran’da Milliyetçi Hareket kadrolarının görev beklediğini vurguladı. 

MHP Malatya Milletvekili adayı Eczacı Güzün Kocak ise iktidara yürüdüklerini ve bunu da başaracaklarına yürekten inandığını söyledi. 

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya’nın Milliyetçi Hareket ile yürüyeceğini, “Malatya ayağa kalk, yeter” diyerek, karşılama gelen herkese yürekten teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız