SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:33
Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da, iki farklı hırsızlık olayına karışan şahıslar yakalandı.Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 'İş yerinde hırsızlık, iş yerinden hırsızlığa teşebbüs ve mala zarar verme' ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde, Zafer ve Özalper mahallerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının şüphelileri yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Zafer mahallesinde bir iş yerinin asma kilitlerini kırarak içeri girmeye çalışan şüphelilerin mahalle sakinlerini görünce olay yerinden kaçtığı belirtilerek "Olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı araştırma neticesinde şüpheli M.H. isimli şahıs yakalandı. M.H., olayı kendisinin gerçekleştirdiğini, yanında E.T. ve soyadını bilmediği M. isimli arkadaşının bulunduğunu beyan etti. Cumhuriyet savcısından alınan talimat doğrultusunda şüpheli M.H., Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiş, şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

Öte yandan, Özalper mahallesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili güvenlik kamerası görüntüleri izlendiğinde, şüphelilerin kapı kilit köçeklerini kazmayla kırarak içeri girdikleri tespit edildi. Zafer mahallesinde yakalanan M.H. isimli şahsın da aynı yöntemle hırsızlığa teşebbüs etmesi sebebiyle, iki olayın şüphelisinin M.H. olabileceği değerlendirildi. Şahıs, Özalper mahallesindeki hırsızlık olayını E.T. isimli arkadaşıyla birlikte gerçekleştirdiğini kabul etti.

Olayın firari şüphelisi E.T., Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yakalandı. E.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız