SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hırsızlık Zanlılarına Suçüstü

A- A+ PAYLAŞ

Necip Fazıl Caddesi’nde gece yarısından sonra bir işyerine girmeye çalışan 2 zanlı, polis tarafından suçüstü yakalandı. Bu şahısların sorgulamaları sonucu, 6 olay aydınlatılırken, 6 zanlı daha yakalandı ve 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde N.A.’ya ait işyerine 01.30 sıralarında hırsızlık amacıyla giren 18 yaşındaki M.B. ile 15 yaşındaki M.B., polis tarafından iki çift eldiven ve 1 levye ile yakalandılar. Bu şahısların sorgulamaları sonucunda 15 yaşlarındaki İ.E.E. ve H.B. ile 18 yaşlarındaki K.K., M.E, 17 yaşındaki E.A. ile bu kişilerden hırsızlık mal satın aldığı öne sürülen C.A. adlı şahıs polis tarafından yakalandı. Şahısların sorgulamaları sonucu son olayın yanı sıra Hasanbey Caddesi’nde M.D.’ye ait büfe, Özalper Mahallesi’nde A.G., Zaviye Mahallesi’nde O.K., Fırat Mahallesi’nde G.Y. ve F.G.’ye ait işyerlerinden hırsızlık yapılması olaylarının failleri ortaya çıkarıldı.

Adliyeye verilen zanlılardan 18 yaşındaki M.B., M.E. ve K.K. tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız