SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hırslı Bir Kadroya Sahibiz'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, teknik heyet ve futbolculara verilen 2 günlük izin sona ererken, takım Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplandı.

Teknik sorumlu Hasan Koç yönetiminde antrenmanlara başlayan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Talat Akça takımdan ayrı salonda çalıştı. Doktor kontrolünde çalışmalarını sürdüren genç futbolcunun bay haftasında yoğun bir tedavi programına alınacağı öğrenilirken, deplasmanda oynanacak olan Diyarbakır DİSKİSpor karşılaşması öncesinde takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi. Takımda Talat dışında sakat ya da cezalı futbolcunun bulunmadığı kaydedildi.

Takımın son durumu hakkında bilgiler veren Genel Menajer Cem Yücel, takımın her geçen hafta daha iyi olduğunu ve gelecek senenin takımını oluşturduklarını söyledi. Yücel, futbolcuların iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız oyunlarının her geçen hafta üzerine koyarak, ilerliyorlar. Genç ve hırslı bir kadroya sahibiz. Kendilerini göstermeleri adına da ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sahada ortaya koyuyorlar. Biz takım daha iyi olacak dedikçe bazı çevreler tarafından yanlış anlaşılıyor. Biz 3. lige düştük. Ancak gelecek senenin takımını oluşturduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bu takım 3. ligde büyük başarılar kazanacaktır. 3. ligin kaldırılması gibi bir durum söz konusu ama ne olursa olsun bu takım elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Gençlerimiz maç yaparak, tecrübeli hale gelecekler. Malatya ve Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmayı hedefliyoruz."

"MARDİNSPOR MAÇINDA ŞANSIZ BİR GOL YEDİK"

Takımdaki futbolcuların puan kazandıkça kendilerine güvenlerinin yerine geldiğini kaydeden Yücel, "Kahramanmaraşspor maçıyla başlayan iyi bir süreç yakaladık. Futbolcular puan kazandıkça daha iyi mücadele etmeye başladı. Son Mardinspor karşılaşmasında da sahada ellerinden geleni yaptılar. İyi bir mücadeleyle, bol pozisyona girdiler. Ancak son dakikada şansız bir gol yedik. Kazansalar daha fazla moral kazanacaklardı, ama olmadı. Soyunma odasında beraberliğe ağlayan futbolcularımız da vardı. Ben verdikleri
mücadeleden dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Bunun yanında taraftarlarımız da bizleri yalnız bırakmadılar ve 90 dakika desteklediler. Onlara da şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

"GENÇ FUTBOLCULARIMIZ KENDİLERİNE VERİLEN ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRİYOR"

Yücel, genç futbolcuların kendileri verilen şansı iyi değerlendirdiklerini belirterek, "Takımdan tecrübeli futbolcuların ayrılmasının ardından genç futbolculara karşı bir güvensizlik vardı. Kamuoyunda Malatyaspor'un bu gençlerle her takımdan fark yiyeceği görüşü yaygındı. Ancak geldiğimiz noktada genç futbolcular neler yapabileceklerini gösterdiler. Kazandığımız beraberlikler bizleri üzmeye başladı. Takım ayırt etmeden her takıma karşı elimizden gelen en iyi mücadeleyi veriyoruz. Bütün maçlara kazanma parolasıyla çıkıyoruz. Maça çıkan her takım sahada, mücadele eden, hırslı, istekli ve kazanmak için oynayan bir Malatyaspor görüyor. Bundan sonrada en iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız