SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hisarcık'a Kanalizasyon Şebekesi

0
Güncellendi - 2017-06-13 20:20:52
Hisarcık'a Kanalizasyon Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü modern ve sağlam altyapıya kavuşmak için içme suyu ve yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon hattı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Darende İlçesi Hisarcık Mahallesinde 2.500 metrelik kanalizasyon hattı, 43 adet muayene bacası ve 45 adet parsel bacası çalışmaları yapılıyor.

Darende İlçesi Hisarcık Mahallesi sakinleri ve muhtarından gelen talep sonucu bölgeye giderek incelemeler yapan MASKİ Genel Müdürlüğü bölgede gerekli çalışmaları başlattı. Taleplerine kısa sürede cevap verildiğini, çalışmalara hemen başlanarak yatırımlar yapıldığını söyleyen mahalle sakinleri yıllardır süren kanalizasyon sıkıntısının çözüme kavuşmasından memnun olduklarını belirtti.

Dr. Özgür Özdemir: “2.500 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı”

Modern ve sağlam projelere yatırımlar yapan ve Malatya’nın geleceğini inşa eden MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet sahasını genişletmeye devam ediyor. Kanalizasyon hattı çalışmaları kapsamında Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalar yapan MASKİ’nin son durağı Darende ilçesi Hisarcık Mahallesi oldu. Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir; “ Mahallenin kanalizasyon sorunu bize iletildi. Gerekli incelemeleri yaparak projemizi hazırladık ve ihalemizi gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 2.500 metrelik kanalizasyon hattı çalışması yapıldı. 43 adet muayene bacası, 45 adet parsel bacası çalışması, 250 ve 500 kişilik birer adet fosseptik çalışması yapılıyor. Hisarcık halkı sağlam altyapı yolunda ilerlerken amacımız çocuklarımıza ve torunlarımıza daha sağlıklı bir gelecek sunmak. Malatya genelinde çalışmalarımız hızla devam ediyor.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız