SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hız Kesmeden Devam Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-30 17:27:00
A- A+ PAYLAŞ

İlçenin ulaşımı ağını daha da güçlendirip hayat koşullarını rahatlatmak adına yol açma, genişletme ve yolların tamiratlarına özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin dört bir yanında asfaltlama çalışmalarınadevam ediyor. Fen İşleri ekipleri, Topsöğüt Karşıyaka mahallesindeki imar yolunun asfaltlamasını tamamladı. Üç gün boyunca devam eden asfaltlama çalışması kapsamında fınısher makineleriyle 800 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar ve Mehmet Güner ile birlikte Topsöğüt Karşıyaka Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden detaylı bilgi aldı.

BAŞKAN POLAT, “ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”

Başkan Polat, Yeşilyurt İlçesinin çehresini değiştirecek ve yaşam düzeyini daha iyi bir düzeye ulaştıracak önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturduklarını ifade ederken,  “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 2015 yılı çalışma takvimi kapsamında belirlenen mahallelerdeki asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Ekiplerimizin bir kısmı bu hafta Topsöğüt Mahallemizdeki yollarımızın eksiklerini gideriyoruz. Daha sonra Karşıyaka Mahallemizdeki yolumuzun altyapı çalışmasını tamamlayacağız, ardından fınısher makineleriyle sıcak asfalt serimi gerçekleştirilecek. Yapılan çalışmalarla güzel bir görüntüye kavuşan yollarımız hayırlı olsun” dedi.

Başkan Polat, “Yeşilyurt bizim Büyüyen Sevdamızdır, hizmetlerimizle bu sevdayı daha da büyüterek, gelecek nesillere yaşam düzeyi yüksek, modern bir ilçe bırakmak istiyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız