SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hız Limiti 60 Km.'ye Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:56:35
Hız Limiti 60 Km.'ye Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Trafik Komisyonu yerine Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kurulu; kamyonet, panelvan ve minibüs cinsi araçların çevre yolu şehir geçişi üzerindeki hız sınırını saatte 60 kilometreye çıkardı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Karayolları Trafik Yönetmeliğinin ilgili maddesinde yapılan değişiklikle, UKOME’lere şehir içinde geçen karayolları üzerinde 32 km/s’e kadar hız artırma yetkisi verildiği hatırlatılarak, bu yetki çerçevesinde yapılan yoğun talep üzerine kamyonet, panelvan ve minibüs cinsi araçların hız sınırlarının artırıldığı belirtildi.

Alınan yeni kararla; Malatya şehir geçişinde Kayseri-Malatya istikametinde, Yakınca Mahallesi Malatya meskun mahal başlangıç levhası ile Elazığ-Malatya istikametinde Malatya meskun mahal başlangıç levhası arasında kalan kesimde Karayolları Trafik Yönetmeliğinin ilgili maddesinde tanımlanan kamyonet, panelvan ve minibüs cinsi araçlar için hız limiti saatte 60 kilometre oldu.

2012 yılında İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararla, aynı güzergahta otomobiller için hız limiti saatte 70 kilometreye çıkarılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız