SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hızlanması İçin Ekip Sayısı Arttı'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Cemal Akın, yapımı devam eden yeni belediye binasında incelemelerde bulundu. Akın, binanın inşaatının ilkbaharın son aylarında bitirilmiş olacağını, işlerin hızlandırılması için ekip sayısının artırıldığını bildirdi.

Belediye Basın Bürosu'nun Akın'ın incelemelerine ilişkin yayınladığı bülten şöyle:

"..Yeni Belediye hizmet Binası II. Kısım ikmal inşaat ihalesi kapsamında, çalışmalar büyük bir hızla sürüyor.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Belediye hizmet Binasını gezerek incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim ve Fen İşleri Müdürü Doğan Tarakçı ile birlikte Belediye Hizmet binasında incelemelerde bulunan Başkan Akın, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Malatya’da ilk kez Belediye Hizmet Binasının dış kaplamasında prekas kaplama sisteminin uygulandığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, çalışmaların daha hızlı bir şekilde yürütülmesini temin etmek için ekiplerin sayısını artırdıklarını belirterek, “Öyle zannediyorum ki Belediye Hizmet Binamızın dış kaplama çalışmalarıyla birlikte, içerideki düzenleme çalışmaları da ilkbaharın son aylarına kadar bitirilmiş olacak.

Şu anda dış kaplama çalışmaları devam ediyor. İç mekanda da elektrik, makine ve havalandırma aksamlarının yapımı devam ediyor, duvarların ince sıvaları da bitirilerek boyaya hazır hale getirildi” dedi.

Başkan Akın, Malatya insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Birkaç binaya dağılmış olan belediyemiz birimleri Yeni Hizmet Binamızda bir araya toplanacak. Böylece hem hizmet kalitesinin hem de denetimin artması aynı zamanda verimin de artmasına neden olacaktır” dedi..."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız