SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hızlı Hizmet İçin Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:29:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Ramazan boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. 

Beraberindeki partililerle birlikte merkeze bağlı Orduzu beldesi Kaldırım mahallesini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle muhtarı ve vatandaşlardan sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili Şahin, "Bizler sizlerin eli ,ayağı,kulağı olmak zorundayız.Sizlerin iletmiş olduğu sorunları bütün ekibimizle beraber ilgili kurumlarımız vasıtasıyla bu hizmetlerin sizlere sağlıklı bir şekilde,süratli bir şekilde ulaşması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Eğitimde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Milletvekili Mustafa Şahin "Önceleri Orduzu'da bütün arkadaşlarımızın serzenişleri okulların yeterli olmayışındandı, sıkıntılar vardı. Şu anda Şanlıkaya'da bir okul, gölün olduğu yerde iki ayrı okul yapılıyor,inşallah önümüzdeki yıla yetişecek. Şanlıkaya’daki okul ise inşallah bu döneme yetişecek" diye konuştu.

Sulama suyuyla ilgili sıkıntıların önceki yıllarda yaşandığını fakat yeni dönemde 3.5 milyon TL tutarındaki bütçenin kapalı sisteme ayrıldığını bu sıkıntılarının ortadan kalkacağını ifade eden Milletvekili Şahin şunları kaydetti: “DAP bölge başkanlığında yapılan çalışmalarda yaklaşık 3.5 trilyon lira bir para Orduzu beldesinde kapalı sisteme ayrıldı.Salma sulama sistemi hem toprak kaybına neden oluyor hem de daha fazla emek sarf etmek zorunda kalıyorsunuz.Örneğin salma sulama ile 1000 dönümlük bir yer sulanacakken kapalı sistemle belki de 2000 dönümlük bir alan sulanacak. Bu bölgede kapalı sisteme geçilecek.İhalesi yapıldı.İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde süratli bir şekilde biter”.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız