SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hızlı Tren Yılan Hikayesi!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:20
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ile Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP’li Kazancıoğlu, “Milletimiz terörden büyük yaralar aldı” dedi. 

"Muhtarlar Günü" nedeniyle Yeşilyurt Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Kazancıoğlu ve beraberindeki MHP heyetini, Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz ve üyeleri karşıladı. 

Şahbaz, Kazancıoğlu ve ekip arkadaşlarına başarılar dileyerek " Derneğimizi ve muhtarlarımızı ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu'na hoş geldin diyorum. Kendisini daha öncesinde tanıyoruz. Demiryollarında yönetici iken memleketimize birçok hizmette bulunmuştur. Tekrardan başarılar diliyorum" dedi. 

Kazancıoğlu ise ziyaret sırasında, Yeşiltepe mahallesindeki birlikte yaşama kültürüne dikkat çekti. Bir şehrin geleceğinde muhtarların önemli rolü olduğunu belirten Kazancıoğlu, "Muhtarlarımız bir kamu görevlisi olmasının ötesinde birer kanat önderleridir. Yeşiltepe çok enteresan bir yer. Enteresanlığı güzelliğin den gelmektedir. Malatya'nın her bir yerinden hata ülkemizin değişik bölgelerinden gelen insanlar burada kardeşçe, barış içinde bir arada yaşamaktadırlar. Burası yurdun her yerinden, her kesiminden güzel insanların keyif içersin de yaşadığı bir mahalledir. Eskiden beri burası Malatya'nın hayat anlamında ömür anlamında aile ilişkileri anlamında cazibe yeridir. Ama bu güzel insanların yaşadığı yer hizmet anlamında çok şeyden nasiplenemediler. Amacımız bu güzel ve güzide yerin hizmetlerle daha da iyi bir yer olmasıdır" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneğinden sonra Yeşiltepe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden milletvekilli adaylarını dernek başkanı Özcan Gözene karşıladı. Gözene," Bir kasımdan yapılacak milletvekilli seçimleri münasebetiyle bizi ziyaret eden MHP Malatya Milletvekilli Adayı Şinasi Kazancıoğlu ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum. Bugün ülkemiz bir terör felaketti içerisinde, terör nerden gelirse gelsin derneğimiz adıma terörü kınıyorum" diye konuştu.

Kazancıoğlu, yaşanan terör olaylarında dolayı Malatya'nın yaşadığı acı tabloya dikkat çekerek, “Başkanın dediği gibi terörü lanetlememek mümkün değil. Terörden Malatya, milletimiz hakikaten çok büyük yara aldı. Ankara da yaşanan bombalı saldırıya on beş hemşerimizi kurban verdik. Buradan tekrardan ailelerine ve Malatya halkımıza başsağlığı diliyorum. İnşallah bir daha böyle kötü bir kardeş kavgası, kötü bir tablo yaşamayız" ifadesini kullandı.

Yeşiltepe mahallesinin temel problemlerini de değinen Kazancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“ Belediye Başkanı adaylığımın zamanında, ilk burada konuşmuştum. Yeşiltepe'yi, Malatya ile buluşturacağız demiştim. Demiryolunu öteleyeceğiz diye konuşmuştuk. Hakikaten çok yankı uyandırmıştı. Şuan Malatya -Sivas arası hızlı tren ihalesinin proje kısmında konuşuluyor. Bu proje yılan hikayesine dönmüş vaziyette. Bizim söylediklerimizi Büyükşehir ve diğer idari yöneticilerinin dikkate almasını istiyorum. Yeşiltepe'nin şehirle bütünleşmesi açısından buradan tekrardan yeniliyorum. Demiryolunun buradan ötelenerek Yazlak- Fırat hattına götürülmesi lazım. Yeşiltepe ile ilgili yapılacak çok daha fazla şeyler var. Bunlardan diğer bir tanesi, Ahmet Yesevi mahallesinde dile getirdiğimiz hurdalık halen duruyor. Muhalefetin görevi dile getirmek ama icranın başındakilerin görevi de bunları halletmek. Maalesef bu dişli Malatya da çalışmıyor. Bu dişlinin ayarı bozulmuş. Ben Malatyalı ve Yeşiltepe’li hemşerilerimden, bu dişliyi bir kasımda senkronize edelim istiyorum. İnşallah bir kasımda hem Yeşiltepe hem de Malatya hizmette buluşsun istiyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız