SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hızlı ve Öfkeli 9: Hobbs ve Shaw

0
Güncellendi - 2019-08-02 01:01:26
Hızlı ve Öfkeli 9: Hobbs ve Shaw
A- A+ PAYLAŞ

Cüsseli kanun adamı Hobbs Amerikan Diplomatik Güvenlik Hizmeti'ne son derece sadık biridir. Shaw ise kanun tanımayan eski bir İngiliz askeri operasyon üyesidir. Bilindiği üzere Hobbs ve Shaw karakterleri Fast and Furious 7 filminde ilk kez bir araya geldiklerinde birbirlerinin işini bitirmeye çalışmış ve yalnızca yumrukları konuşmuştu. Ancak filmin kötü kahramanı olan siber-genetik hileleriyle geliştirilen anarşist Brixton ortaya çıktığı zaman, ikilimiz işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. İnsanlığı bir çeşit biyolojik tehdit altında bırakan Brixton, insanlığı sonsuza kadar değiştirmek istiyordur. Bu büyük mücadelede Hobbs ve Shaw'a yardım edecek isim ise bir M16 ajanı ve Shaw'ın kız kardeşi olan Hattie Shaw olacaktır.

Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hobbs & Shaw, seriden tanıdığımız Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanıyor. Başrollerini Dwayne Johnson ve Jason Statham’ın üstlendiği filmde “The Crown” dizisinin Prenses Margaret’ı Vanessa Kirby Deckard Shaw’un kız kardeşi olan bir MI-5 ajanına hayat verirken, Altın Küre ödüllü Idris Elba ise kötü adam olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen koltuğuna ise “John Wick”, “Sarışın Bomba” ve “Deadpool 2” filmlerinden tanıdığımız David Leitch'in oturduğu filmin senaryosunu Chris Morgan kaleme alıyor.

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Eiza González

Tür: Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 2019 (136 dk)

Vizyon Tarihi: 2 Ağustos 2019 Cuma

Senaryo: Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız