SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet Bana Değil, Halka..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Akın, belediye ile bağlı şirketlerin çalışanlarına yemek verdi. Malatya'ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Akın, belediyenin halkla en iç içe olan kurum olduğunu söyledi.

Yemeğe ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Belediye ve Belediyeye bağlı şirket çalışanlarıyla bir araya geldi.

Reyyan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, Belediye personeliyle Malatya’ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek, Belediyelerin birer kamu kuruluşu olmaları dolayısıyla, diğer resmi kurumlar gibi görünse de, üstlendiği misyon ve işlevi itibari ile halkla iç içe en fazla olan kurumların başında yer aldığını söyledi.

Belediyelerin, halk nezdinde çözülemeyen sorunların nihai çözüm kapısı ve vatandaşların başvuracağı son sığınağı olduğunu kaydeden Başkan Akın, “Bu nedenle belediyeci, diğer kamu personelinden daha duyarlı, daha sabırlı, özverili ve daha hoş görülü olmak zorundadır” dedi.

Senelerdir bu kurumda çalışan kimseler olarak, aslında bütün bunları hemen hepiniz en az benim kadar biliyor, yıllardır tanık oluyorsunuz.

Bu açıdan bakıldığında, her ne kadar, görünürde belediyenin başında bizler olsak da; aslında, bu onurlu hizmetin görünmez kahramanları sizlersiniz. Bütün hizmetler sizlerin mesaisi, sizlerin alın teri, sizlerin eseridir.

Bu vesile ile bir kez daha, hepinizin ellerine sağlık, yüreğine sağlık, diyor. Kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yapılan bütün hizmetlerin hedefinde, daha az sorunlu bir kentte, halkın daha mutlu ve daha huzurlu yaşatma azim ve gayretinin olduğunu belirten Başkan Akın, “Hedefimiz bu olunca; bütün hizmetler, Belediyenin başında bulunan Başkana, yani bana değil, bizatihi halkın kendisinedir. Aslolan hemşerilerimizdir. Ve onlara yapacağımız hizmettir.

Amirleriniz, ya da benim için değil, öncelikle Malatya’mızın huzur, mutluluk ve geleceği için çalıştığınızdan, bundan sonra da aynı inanç ve anlayışla çalışacağınızdan şüphem yoktur” dedi.

Malatya Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Akın, personel olarak halkın şikayet ve sıkıntılarına karşı daha duyarlı olması halinde çok şeyin üstesinden geleceklerine inandığını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız