SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hizmet Binası İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:53
Hizmet Binası İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait 33 bin 400 metrekarelik alanın bir bölümüne Battalgazi Belediyesi’nce yaptırılacak belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 7 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 30 milyon 790 bin 878 lira olarak öngörülen hizmet binasının yapım ihalesine katılan firmalar yüzde 3 ile yüzde 25 arasında değişen indirimlerle işe talip oldular..

Destek Hizmetleri Müdürlüğü salonunda İhale Komisyonu Başkanı ve İmar İşleri Müdürü Latif Okyay başkanlığında yapılan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle:

1.Erensan İnşaat Ltd. Şti - Polen İnşaat Ltd. Şti. (İş Ortaklığı)      22.231.000 Lira

2.Ekol Yapı Ltd. Şti. - Bozkuş Ltd. Şti.               (İş Ortaklığı)      23.625.000 Lira

3.DİDO-Ray İnşaat A.Ş:                                                        24.985.000 Lira

4.Güç-Ar İnşaat A.Ş:                                                       26.000.000 Lira

5.Yusuf Özbek İnşaat Ltd. Şti.                                                  26.000.000 Lira

6.Albayrak İnşaat A.Ş:                                                        28.850.000 Lira

7.Vera İnşaat A.Ş:                                                         29.250.000 Lira

Dosyaların incelenmesinden sonra, ihale sonuçlarının taraflara yazılı olarak bildirileceği belirtildikten sonra ihale sona erdi.

Öte yandan, DSİ idari binalarının arkasında bulunan atölyelerin bulunduğu 3 bin 600 metrekarelik alanda hizmet binasının yapılacağını belirten Battalgazi Belediyesi yetkilileri, “Sivas Yolu Topsöğüt Kavşağı civarında DSİ’ye yeni bir alan tahsis edilmişti. Belediye hizmet binasının yapımı ile eşzamanlı başlayacak olan DSİ idari binalarının yapımı tamamlandıktan sonra, DSİ’nin bulunduğu mevcut 33 dönümlük alan tamamı ile belediyeye geçecek.” bilgisini verdiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız