SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Çabası İçinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:53:18
A- A+ PAYLAŞ

 Esnaf temsilcileri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSBO) yönetimini ziyaret edip, ’hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. 

MTSO’nun seçiminden sonra başkanlığa Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanlığına da Sami Payza’nın tekrar getirilmesi nedeniyle, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyelerinin MTSO’yu ziyaretinde Meclis Başkanı Sami Payza ile MTSO’nun bazı yönelim kurulu üyeleri de yer aldı.

Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Kendi mesleğinde seçilen çok değerli 74 meclis üyesi arkadaşlarla artık sen ben değil, biz olarak Malatya’ya hizmeti en üst noktalara nasıl taşırız, nasıl hizmet ederiz, bununun çabası içinde olacağız” diyerek, “Esnaf temsilcileri ile her zaman olduğu gibi Malatya’ya hizmet için diyalog içinde, el ve gönül birliği içinde hareket edeceğimizi tekrarlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde istişare içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz” diyerek, özetle şunları belirtti: “Bir araya gelmeyi Hasan Başkanımız başlattı. Bundan böyle el ve gönül birliği ile istişare içinde daha fazla nasıl hizmet edebiliriz, onun çabası içinde olacağız.”

ESKKK Başkanı Ali Evren de,”Tecrübeli olan arkadaşlarımız göreve tekrar getirildiler. Bundan memnuniyet duyduk. 1,2. ve 3. Organize Sanayi Bölgelerinin kurulmasında emekli vardır. Bundan sonra da en iyi hizmeti sürdüreceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız