SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Çıtasını Yukarılara Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2018-06-30 04:39:07
A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı Esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Şire Pazarında gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkan Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra AKPden Malatya Milletvekili seçilen Ahmet Çakır, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile site esnafları katıldı.

Özcan: Başkanımızın Malatya için güzel hizmetler üreteceğine inanıyorum

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan,” Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çok önemli yatırımlara ve hizmetlere imza attan Ahmet Çakır’ın bundan sonrada Malatya’ya yapılacak hizmet ve yatırımlara destek olacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Hacı Uğur Polat’ın Yeşilyurt için ürettiği güzel yatırımları Malatya içinde üretecektir. Hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacaktır. Malatya’da yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmalar dışarıdan gelen misafirlerimiz tarafından hayranlıkla izlenmekte” dedi.

Polat: Milletimize daha güzel hizmetler üreteceğiz

Şire Pazarı esnafları ile bir arada olanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Amacımız Malatya’yı daha yaşanabilir, insanların mutlu ve huzurlu yaşadığı bir şehir haline getirmek. Her fırsatta esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelerek Malatya için istişarelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığını devraldığımız günden itibaren hizmet çıtasını daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olduk. Malatya bölgesinde birçok ilden hizmet olarak çok daha ileride. İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte milletimize daha iyi hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Çakır: Allah bizleri yapacağımız hizmetlerde mahcup etmesin

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’a kendilerini esnafla bir araya getirdiği için teşekkür eden AKPden Milletvekili seçilen Ahmet Çakır ise, “Bizler esnafımızın içinden geldiğimizden dolayı esnafımızın ve Malatya’mızın beklentilerini ve sorunlarını yakinen biliyoruz. Bir şehrin gelişmesi, büyümesi ve ekonominin canlanması esnafımızı direkt ilgilendirmektedir. Elimizden geldiği kadarıyla bundan sonraki süreçte de sizlere hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız