SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hizmet Denetimi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi heyeti, Doğanşehir ilçesinde hizmetleri yerinde inceledi.

İl Özel idaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclis Başkanı Nacı Şavata, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan daire müdürleri Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu, heyet önce Doğanşehir il encümenleri ile birlikte Doğanşehir kaymakamı Cevdet Atay'ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ve İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata Sürgü beldesine geçerek Sürgü belediye başkanı ile birlikte Karşıyaka Sulama Ana İsale Hattında incelemelerde bulundu.

Heyet, ilçede stabilize yol çalışması yapan yerleri gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız