SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Eden Ateist de Olsa.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz yerel seçim çalışmalarını Hekimhan içesinde sürdürdü. AKP Hekimhan seçim irtibat bürosunda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Öz, AKPye katılım törenine katıldı. 

Aralarında Kurşunlu Eski Belediye Başkanı Ömer Levent'in de bulunduğu, farklı partilerden AKP'ye geçenlerin rozetlerinin takıldığı tören de konuşan Ömer Faruk Öz, 30 Mart’la birlikte Hekimhan’ın da AK Belediye hizmetleriyle tanışacağını  ve Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz'le birlikte Hekimhan’ın yepyeni bir yüze kavuşacağını ifade etti. Bu seçimlerin tüm Türkiye için bir milat olacağını ifade eden Malatya Milletvekili konuşmasında; “Hizmetlerin devamı için, on iki yıldır devam eden ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi için,  her alanda yapılan reform ve gelişmelerin devam etmesi için 30 Mart günü hayati derecede önem taşıyor. Yıllardır milletimizin türlü vesayetlerle kanını emen, güçsüz bırakan lobiler sandıktan ümidini kesince siyasi darbe girişiminde bulunuyorlar. Haziran ayında Gezi olayları ile başlattıkları süreci Aralık ayında farklı bir boyuta taşıdılar. Halk Bankası üzerinden ekonomik istikrarı, ortaya atılan düzmece dosyalarlar da siyasi istikrarımızı baltalamak istediler.

Bizden önce her yıl görev zararı yazan Halk Bankası son 5 yılın en istikrarlı büyüyen bankasıydı ve yıllık bütçeye aktardığı kar üç milyar lira. Yine aynı şekilde Vakıflar Bankası. Daha önceki hükümetler tarafından arpalık olarak kullanılan ve zarar eden banka şimdi kar edip kamuya kaynak aktarıyor. Daha önce zararları karşılamak için ecdat yadigârı vakıf eserleri satıyorlardı. Şimdi bırakın Anadolu’yu yurtdışındakilerin bile restorasyonu yapılıyor. Sadece Malatya’da benimde bir dönem Genel Müdür Yardımcılığı yaptığım Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığıyla 75 proje temini ve restorasyon işi için toplam 26,8 Milyon TL ödeme yapıldı. İşte daha önce harabe halindeki Hekimhan Taşhan ve Köprülü Mehmet Paşa Hamamı şimdi restore edilerek ne halde hepimiz görüyoruz. “Vatana kim ihanet ediyorsa, isterse dindar olsun, Rabbim cezasını versin; kim de hizmet ediyorsa, isterse ateist olsun, Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.

TOKİ konutlarının yapım süreciyle ilgili Kaymakam Mesut Çoban’dan bilgi alan TBMM İdare Amri Öz, Hekiman Meslek Yüksek Okulu ve yurt inşaatlarında da incelemelerde bulundu. Öz,  Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu'nu ve Kolin Madencilik Genel Müdürü Zekâi Seyhan'ı da ziyaret etti. Programlarda AKP il başkan yardımcısı Mahmut Üner, il yönetim kurulu üyeleri Zeki Günay ve Coşkun Çetin ile Demokrasi ve Hakem Kurulu üyesi Şefik Şengül de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız