SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Etmek Benim Boynumun Borcu"

0
Güncellendi - 2018-06-19 00:17:10
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya milletvekili adayı Mehmet Celal Fendoğlu, 24 Haziran seçimleri kapsamında Kale İlçesi'ne bağlı Mahalleleri ziyaret ederek, Göztepe'de Mahalle toplantısı gerçekleştirdi.

MHP'nin Malatya'daki 1'inci sıra adayı Fendoğlu, ilk olarak Kale İlçesi'ne bağlı Bent ziyaret etti. Ziyarette mahallelilerle bir araya gelen Fendoğlu, sorun ve talepleri dinledi. Mahalleliler ise Fendoğlu'na oy vereceklerinin sözünü verdi. MHP'li Fendoğlu daha sonra Erdemli, Kozluk, Tepebaşı ve Üçdeğirmen Mahallelerine geçti. Burada çiftçiler ve mahallelilerle sohbet eden MHP'li Fendoğlu, meclise gittiğinde 'sarı altın' olarak bilinen geçim kaynağımız kayısının kıymet kazanacağını söyledi. MHP'li Fendoğlu ardından merkez ilçe Battalgazi'ye bağlı Göztepe'de mahalle mitingi gerçekleştirdi. Diğer adayların ve yüzlerce vatandaşların katıldığı coşkulu mahalle toplantısında konuşan MHP'li Fendoğlu, "Bu büyük milletin adı; Türk milletidir. Bu bayrağın altında hizmet etmek benim boynumun borcudur. Malatya'dan Allah'ın izniyle milletvekili olursam adı üstünde; millet-vekili yani milletin vekili olursam, sizlerle her zaman, her daim iç içe olacağım, olursam ben Malatya'nın vekili, TBMM'de sizin sesiniz olacağım. Allah çıktığımız bu yolda tüm MHP'li vekil arkadaşlarıma yardım etsin. Çünkü bu seçim Türkiye için dönüm noktasıdır" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız