SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:18
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra mahalle statüsü kazanacak olan her bölgeye en iyi hizmet götüreceklerini söyledi.

Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Şişman, Kuluşağı, Kadı Çayır ve Karatepe köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, “İnşallah 30 Mart’ta, yol ayrımının olacağı bir günde, eski Türkiye’yi elimizin tersiyle ittiğimiz, Başbakanımızın tabiriyle yeni Türkiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

“KÖYLERİMİZE HER DAİM HİZMET GÖTÜRDÜK”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, görevde bulundukları süreç içerisinde köylere her daim hizmet götürdüklerini dile getirdi.

Gürkan, 30 Mart’tan sonra mahalle statüsü kazanacak olan köylere daha iyi hizmetlerin gideceğini kaydederek, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır olgusu içerisinde olacağız. Şimdiye kadar bu bölgelerle ilgili resmi bir görevimiz olmamasına rağmen Türkiye’de ilk olarak bütün köylere belediye otobüs ulaşımını sağlayan tek belediye olduk. 2004 yılında göreve geldiğimizde okula giden çocuklarımız mağdur olmasın diye, kıt kaynaklara rağmen bütün köylerimize otobüs gönderdik. Ayrıca bu köylerimizin ilaçlama, temizlik, altyapı ve çevre düzenlemelerini de yaptık. Bundan sonra bu bölgelerimize hizmet resmi olarak ukdemize girmiş oldu. Yasal olarak bu hizmeti yapmak zorundayız. 30 Mart’tan sonra köylerimiz mahalle statüsüne geçiyor. Şehirdeki bir mahallenin talep ettiği hak hukuk ne ise, bu bölgelerimizde aynısı olacak. Mahalleler arasındaki farkı kapatmak için buralara hem büyükşehir ve Battalgazi olarak daha fazla hizmet gelecek” ifadelerini kullandı.

“HERKES İNANDIĞI VE DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ YAŞIYOR”

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de AKP iktidarının toplumun her kesimini kucakladığını belirterek, “Seçimden seçime bazı kesimler tarafından bir takım oyunlar oynanıyor. Ama hiçbir zaman milletimiz buna prim vermedi. Herkesle kucaklaştık. Ülkemizde çok sinsi oyunlar oynanıyor. Ülkenin şuana kadar bir ve beraber olduğu dönemleri yaşamadık. Allah’a hamdolsun 12 yıldır herkes birbirini kabullenen, birbirlerinin görüşlerine, inanç ve yaşantılarına saygı duyan bir hale geldik. Tabi bu bazı kesimleri rahatsız ediyor. Akan kandan nemalanan kişileri rahatsız ediyor. Allah’a hamdolsun şimdi herkes inandığı ve düşündüğü gibi yaşayabiliyor. Her vatandaş bizim için önemlidir. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Hep beraberiz. Kimsenin ayrıcalığı yok” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti’nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan; köy ziyaretlerinin ardından Yarımcahan Köyü’nde cami temel atma törenine katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız