SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet Götürmediğimiz Sokak Yok"

0
Güncellendi - 2016-07-25 21:18:16
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Koşu Mahallesi Çolak Sokak’ta devam eden kilit taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İki yıl boyunca ilçe genelinde hizmet götürmediğimiz mahalle ve sokak bırakmadık. 282 Bin 886 M2 kilit taşı döşeme çalışması yaptık. Alt yapı ve dolgu işlemleri tamamlanan bu caddeye bin 956 metre karelik kilit taşı döşeyeceklerini söyledi.

POLAT, “HİZMETLERİMİZİ YENİLİK, DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ANLAYIŞIYLA YAPIYORUZ”

Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yolların daha güvenli ve modern hale geldiğini yineleyen Başkan Polat, “Yaz sezonuna gerçekten hızlı girdik ve ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafına hizmet götürmeye devam ediyor. İlçemizin alt yapısına ve vitrinine verdiğimiz önem doğrultusunda hizmetlerimizi çağın gereklerine uygun bir şekilde yapıyoruz. Sadece bugünü değil, yarınları düşünerek, sürekli yenilik, sürekli gelişim, sürekli değişim ile hedeflerimizi belirliyor ve hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek inşallah daha güzel yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşırız. Yaptığımız istişarelerimiz de, gezilerimizde yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun. Amacımız Yeşilyurt’umuzun daha yaşanabilir bir kent olmasıdır” şeklinde konuştu.

BAŞKAN POLAT, “HİZMETLERİMİZİN TEMELİNDE MİLLİ İRADENİN GÜCÜ VAR”

Tüm hizmetlerin temelinde “ Milli İrade” anlayışının hâkim olduğunu belirten Polat, “Hainlerin, vatan düşmanlarının ülkemizdeki siyasi istikrarı bozmak, hukuki düzeni gayri meşru yollarla değiştirmek için darbe teşebbüsünden sonra Yeşilyurt Belediyesi olarak işlerimizi düzenli olarak sürdürmekteyiz. Bu hainlikler ilk değil, sonda olmayacak, ama bu topraklarda hainlerin zafere erdiklerini görmedik, bundan sonrada görmeyeceğiz. En son kalkışmayı ortaya koyan hainlerde şimdi hukukun karşısında hesaplarını veriyorlar. Hukuk gereğince ömürlerinin sonuna kadar inşallah dört duvar arasında hayatlarını geçirecekler. Halkımız duyarlı bir şekilde Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri doğrultusunda meydanlarda nöbetlerine devam ediyor. Yeşilyurt Belediyesi olarak gündüzleri işlerimizi en güzel şekilde yapıp, akşamları da halkımızla birlikte Milli İrade nöbetine devam ediyoruz” dedi.

BAŞKAN POLAT, “İKİ YILDA 282 BİN 886 M2 KİLİT TAŞI DÖŞEMESİ YAPTIK”

İki yıllık görev süreleri boyunca hizmet götürmedikleri mahalle ve sokak bırakmadıklarını belirten Polat, “Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. Caddeleri kilit taşı döşeme metoduyla modern hale getiriyoruz. Ekiplerimiz 82 mahallemize büyük bir  özveriyle  hizmet ulaştırmaya devam ediyor. İki yıl boyunca ilçe genelinde 282 Bin 886 M2 kilit taşı döşeme çalışması yaptık. Bu kapsamda 2016 yılı planlamalarımız içinde yer alan Yeşiltepe Koşu Mahallesi Çolak Sokakta bin 956 metrekarelik kilit taşı döşeme çalışmalarına hız verdik. Sadece burada değil, Yeşiltepe’nin birçok mahallesinde bu çalışmalar yapılmaktadır. Çevreyolunun alt tarafında bulunan 16 mahalleye aynı eşit seviyede hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz. Özverili ve gayretli çalışmalar sergileyen personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Polat’ın alanda yaptığı inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli hazır bulundu.

Bülten

v1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız