SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Aday Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:00:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan, "Daha fazla hizmet adına aday olduk."dedi.

Budan'ın seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan, seçim çalışmaları kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasını ziyaret etti.

TSO ZİYARETİ..

Ticaret ve Sanayi Odasının Malatya için önemli bir değer olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan : " Malatya'nın ekonomi ve kalkınmasında Ticaret ve Sanayi Odasının yeri ve konumu çok önemlidir, zamanında 30 kişiyle başlayan bir yolculuk bugün 7 bin üyeli devasa bir odaya dönüşmüştür.İnşallah 3 ncü organize sanayi ile diğer organize sanayilerindeki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla daha iyi bir noktaya geleceğine inancım tamdır.Bunun yanısıra istihdamın artırılıp işsizliğin çözülebilmesi sizin gibi önemli İşadamlarının sayesinde olacaktır" dedi.

Ortak menfaatlerinin Malatya'nın büyümesi ve gelişmesi olduğunu vurgulayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise : " Bizim tek önceliğimiz Malatya'mızın büyümesi, gelişmesi ve refah seviyesinin yükselmesidir. Türkiye çapındaki istatistik verileriyle ilimiz hemen hemen aynı düzeydedir, işsizlikte 1 veya 2 puan gerideyiz, ihracatta yine  son yıllara göre iyi durumdayız.Bizim bu ortalamaları çok iyi düzeye getirip bölgede daha iyi duruma gelmenin çabası ve gayreti içindeyiz" dedi.

TİCARET BORSASI ZİYARETİ

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan, ziyaretleri kapsamında Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile de bir görüşme yaptı.

Kaymakamlık görevi sırasında halkla iç içe olduğunu ve özellikle kayısıdaki sorunları yakından takip ettiğini belirten Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan: " 12 yıllık Vali Yardımcılığı, Genel Sekreterlik ve Kaymakamlık görevlerini yüzümüzün akıyla yaptık ve memleketimize daha fazla hizmet etmek için siyasete girmeyi uygun gördük.12 yıllık devlet görevimiz sırasında halkımızla, çiftçimizle hep birarada olduk, edindiğimiz bilgi ve birikimi halkımıza daha fazla hizmet etmek adına yola çıktık" dedi.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Edip Budan'ın özellikle kayısıyla ilgili yaklaşımını olumlu bulduğunu ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey: " Bizler sorgulayabileceğimiz Milletvekilleri istiyoruz, kayısı sosyal olduğu kadar siyasi bir malzeme haline getiriliyor, biz bundan sonraki süreçlerde böyle olmayacağını ümit ediyoruz. Ali Edip Budan'da kayısıyla ilgili yaptığı çalışmaları bizlerle paylaştı, konuya duyarlı olduğu için teşekkür ediyoruz" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız