SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Aday Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:20:39
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ’ın Bahri Beldesi’nin eski Belediye Başkanı Hüseyin Çapar, AKP’den Akçadağ Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Başvuru formunu AKP Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya’ya teslim eden Çapar, adaylığının kabul edilmesi ve seçilmesi halinde “çılgın projeler” gündeme getireceklerini belirtti ve “Gerçekten şu anda da çok güçlü bir Ak Parti hükümeti var, önümüzdeki günler itibariyle de Ak Parti'nin yine alternatifi Ak Parti olarak gözükmektedir. Adaylığımız kesinleştiği ileriki zamanda bu yaptığımız çalışmaları tekrar gündeme getireceğiz. Önemli olan güçlü bir Ak Parti hükümeti döneminde çeşme akarken testiyi alttan doldurmaktır. Bizler bu işe talip olurken, biz milletimize hizmet için onlara hizmetkar olmaya geliyoruz. Bizim başka bir efendilik beylik yaşamak gibi düşüncemiz olamaz, biz sadece bu millete hizmet için tekrar bu işe aday olduk " dedi.

AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya da, “Kurulduğu günden bu yana, gerek ülke politikaları ve hizmetlerinde, gerekse yerel politika ve hizmetlerinde büyük bir çığır açan AK Parti, doğru politikaları, seçilen doğru insanlarla yürüttüğü için başarılı olmuştur. Bu nedenle adaylar konusunda çok hassas davranmaktayız. AK Parti çizgisinde olan, dürüst, çalışkan, ufku geniş, proje üretme ve yönetme kabiliyeti olan, halka hizmeti Hakka hizmet gören aday adaylarını partimizde görmek isteriz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız