SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Aday Oldum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:52:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP  milletvekili aday adayı  Aysel Çelikyay,   Yeşilyurt  Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.  Proje tasarımcısı Aysel Çelikyay, 28 şubatta yapılacak olan temayül öncesi  ilçe başkanlarını ve  Belediye başkanlarını ziyaret ediyor. 

Aysel Çelikyay, "Ülkemizin demokrasi tarihi şer güçlerin eliyle sürekli olarak  kesintiye uğramıştır.Memleketimiz anti-demokratik” dayatmalar sonucu karanlık günler yaşamıştır. Böyle karanlık bir ortamda iktidara gelen partimiz değişimin ve dönüşümün öncüsü olmuştur. AK Parti döneminde Türkiye’miz 13 yılda siyasi-sosyal ve ekonomik alanda köklü değişiklikler yapmıştır.Yapılan devasa hizmetler sonucu  “Devlet-Millet” uyumu yeniden sağlanmıştır.Tüm bu hizmetler  hayatını milletine adayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti kadroları sayesinde sağlanmıştır.

Partimizin bu mukaddes yolculuğunda rehber edindiği tek unsur ayrım yapmadan insana hizmet olmuştur. İnsan hak ve özgürlükleri Partimizin vazgeçilmezleri arasındadır.Eski Türkiye’nin karanlık günlerinde başı açık, başı kapalı diye toplum ayrıştırılmaya çalışıldı. Oysaki açık ve kapalı kadınlar arasında hiçbir sorun yoktu.Bugün başörtülüler meclise girmek için aday adayı oldular.Partimiz kadınların siyaset sahnesinde etkin olarak var olmasını sağlamak adına kadınlara getirilen kısıtlamaları ortadan kaldırmakta öncülük etmiştir.İşte bende partimizin vermiş olduğu bu özgüven ile  milletime daha çok hizmet etmek için aday adayı oldum." dedi.

Yeşilyurt  Belediye başkanı Hacı Uğur  Polat   ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz Aysel Hanımın  gayretli çalışmalarını yakından takip  ediyoruz. Aysel Hanım  memleketimizin  sorunlarına çözüm üretmeye çalışan gayretli bir kardeşimiz  aday adaylığı hayırlı  hayırlara vesile olsun” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız