SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Birlikte Yürüyeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-09-04 21:19:48
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesinden kalabalık bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek ilçelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Teşekkür ziyaretine Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, AKP Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, ilçelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür etti. Başkan Boyraz, “İlçemiz Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarla birlikte yükselişe geçti. İlçemizdeki çalışmalar aynı hızla devam etmekte. Bu yıl içerisinde yaklaşık 25 km mahalle yollarımızın asfalt kaplamaları tamamlandı. İçme suyunda yaşanan sıkıntılar açılan sondaj kuyuları ile ortadan kalkmış durumda. Yapılan bütün çalışmalar bir emek ürünüdür. Şu an sayamayacağımız birçok alanda hizmet yapıldı.  Yapılan hizmetlerden dolayı ilçem adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnsanlık var olduğu müddetçe hizmet devam edecektir. Bizler hizmet etmek için buralardayız” dedi.

Büyükşehir ile birlikte çok güzel hizmetlerin ilçelerine geldiğini belirten AKP Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, Kuluncak ilçesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya’yı hep birlikte imar edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya’ya hizmet için birlikte yürüyeceğiz. Malatyamızı öncelikli olarak 2023 hedeflerine, vizyon olarak da 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmanın planlamalarını, altyapılarını ve mastır planlarını ortaya koyacağız. Milletimize hizmet etmek için bu görevlerdeyiz. Hizmet bayrağını en üst seviyelere çıkararak Malatya’mızı Türkiye’nin önde gelen marka şehirlerinden biri haline getireceğiz. Memleketimize emek veren herkesin emeği kıymetlidir.

Kuluncak ilçemizde geçen hafta içerisinde hem temel atma hem de açılışımızı yaptık. Belediye Başkanımız Mehmet Boyraz’ın Kuluncak’ın geldiği noktada büyük katkısı bulunmakta. Bu konuda da ben kıymetli belediye başkanımı tebrik ediyorum” dedi.

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ilçelerine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, bakır işlemeli ibrik hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız