SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hizmet İçin Çalışıyoruz''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Taştepe Mahallesi'ni ziyaret etti, çeşitli açıklamalar yaptı, çocuklara hediye dağıttı. Akın, 9 Eylül Üniversitesi'nin aslen Malatyalı olan rektörü Prof.Dr. Emin Alıcı'nın yaptığı bir konuşmaya da tepkisini dile getirdi.

Belediye Basın Bürosu'ndan konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"..Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Taştepe Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinden mahalle sorunları ile ilgili bilgiler aldı. Belediye Başkanı H. Cemal Akın Taştepe Mahallesi ziyareti sırasında Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneğini de ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bir süre sohbet etti.

Taştepe Mahallesine giderek, bizzat vatandaşların ağzından mahalle sorunları ile ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, sorunların belli bir plan ve program doğrultusunda çözüleceğini belirterek, bütün mahallelere eşit oranda hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın, daha sonra kısa adı TAŞEMDER olan Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret ederek, Dernek Başkanı İsmail Güney’den dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Derneklerinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Taştepe ve Şehit Fevzi Mahalleleri Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Güney, Derneklerinin Taştepe ve Şehitfevzi mahallelerinde tespit ettikleri mağdur ailelere çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirti.

TAŞEMDER Başkanı İsmail Güney, “Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eden iş adamlarımızı ziyaret ederek, tespit etmiş olduğumuz ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz” dedi.

Güney “Belediye Başkanımızın bizleri ziyaret edip, sorunlarımızı dinlemesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vermesini takdirle karşıladık. Yaptığı hizmetlerden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz”dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise TAŞEMDER’i ziyareti sırasında, derneğin hayırlı hizmetler yaptığını belirterek, Toplumda fevkalade büyük bir sıkıntı olduğunu ve bugüne kadar ülke imkânlarının gereği gibi değerlendirilip istihdama dönüştürülemediğini söyledi.

Başkan Akın, “Başbakanımız mevcut sıkıntıların aşılması için gece gündüz çalışıyor. Hamd olsun ki sizler de bizler de yine hizmet için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

TAŞEMDER gibi yardım kuruluşlarının dünya genelinde yaygınlaşmasını canı gönülden istediklerini belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Gönlümüzden geçen bütün insanların aşa, işe, ekmeğe kavuşmasıdır”dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın, İnancımıza göre, mazlumun ve mağdurun dini sorulmaz. Biz Papa gibi değiliz. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Rektörü ‘Anadolu keşke Müslüman olmasaydı’ diye beyanat veriyor. Kendisi İslam ülkesinde bizim Müslüman yavrularımızı okutuyor, fakat bu şekilde de beyanat verebiliyor. Biz onlar gibi düşünmüyoruz. Biz Müslüman olsun, olmasın bütün insanlara hizmeti kendimize şiar eyledik” dedi.

Başkan Akın, TAŞEMDER’in hizmetlerinin artarak, bereketlenerek devam etmesini istediğini belirterek, “Her geçen gün mağdur olan insanların sayısının azalmasını, aşın, işin, ekmeğin çoğalmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” dedi.

Öte yandan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Taştepe Mahalle ziyareti sırasında çocuklarla da ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız