SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet İçin Çalıştık..'

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi eski il başkanı ve Milletvekili Adayı Adayı Mustafa Şahin, partisinin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye’de büyük hizmetlere imza attığını belirterek, Malatya’nın da bu hizmetlerin sonucu olarak ciddi bir gelişme gösterdiğini, 12 Haziran seçimlerinin yeni bir kalkınma ve gelişme hamlesi için dönüm noktası olacağını söyledi.

İl başkanlığı dönemindeki yönetim anlayışını ve seçimlere seçimlere yönelik düşüncelerini anlatan Mustafa Şahin ‘Partimde uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra 2008 yılında AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süre içinde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemize, milletimize hizmet etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadık. Malatya İl Yönetimi olarak partimizin başarısı ve Malatya’nın hak ettiği hizmetleri alması için çalıştık. Bu iki hedefimizde de Allah’a şükürler olsun başarılı olduk. Malatya AK Parti’ye en yüksek derecede destek veren iller arasında yer aldı. Hükümetimiz de Malatya’nın bu desteğini karşılıksız bırakmadı ve Malatya’nın gelişmesine ciddi katkılar sağlayan hizmetlerin gelmesini sağladı. Bütün bu süreçte milletvekillerimiz ve yerel yöneticilerimizle olumlu ve yapıcı bir diyalog içinde olduk’ şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun ilk günlerinden itibaren parti içinde faaliyet gösterdiğini ifade eden Mustafa Şahin, kendisinden önceki il başkanı Ahmet Çakır’ın belediye başka adaylığı için istifa etmesinden sonra il başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek ‘Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile il başkanlığı görevini üstlendikten sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla Malatya’mızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin gelmesi ve partimizin başarısı için çalıştık. Malatya il teşkilatı kongresinde il başkanlığına parti delegelerimizin yüksek teveccühü ile yeniden getirilmiş olmamız çalışma şevkimizi, motivasyonumuzu güçlendirdi. 2009 Mart ayında yapılan yerel yönetim seçimlerinde halkımızın desteği ile AK Parti Malatya İl teşkilatı olarak büyük başarı sağladık. Şimdi 12 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimleri için milletvekili aday adayı oldum. Bundan sonraki hedefim da daha önceki çizgimizin, duruşumuzun devamı olarak Malatya’nın, ülkemin ve partimin başarısı, gelişmesi, kalkınması ve halkımızın refah düzeyini çok daha yüksek noktalara taşımak olacaktır’ diye konuştu.

Malatya’yı toplumsal, ekonomik, siyasal ve insani dinamikleri ile çok iyi tanıdığını, şehrin bundan sonra ihtiyaç duyduğu yatırım ve hizmetlerin neler olduğu konusunda altyapısı çok iyi hazırlanmış sistemli çalışmaları olduğunu belirten Mustafa Şahin, ‘Allah nasip eder de seçilirsem milletvekillinin asli görevi olan yasama faaliyetlerinin yanı sıra Ankara’da TBMM, hükümet ve bürokrasi nezdinde Malatya’nın çıkarlarının korunması, Malatya’ya gelecek yeni hizmetlerin hızlandırılması ve büyükşehire layık projelerin hayata geçirilmesi için çalışacağım’ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız