SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Çırpınıyorsunuz"

0
Güncellendi - 2018-05-15 21:05:46
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle İnönü Üniversitesinde düzenlenen programa katıldı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Ali Kaban, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay,  Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, Prof. Dr. Rukiye Aylaz ve Hemşireler katıldılar.

Prof. Dr. Rukiye Aylaz, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın program açılış konuşmalarının ardından Vali Ali Kaban yaptığı konuşmasında, “Sağlık olayı doktoruyla, hemşiresiyle, adını bilmediğimiz branşlarıyla çok zahmetli bir iş.  Sizler insanlara merhamet ile bakarak inanın evliyalık yapıyorsunuz. Benim gözümde sağlıkta yürekten insana hizmet eden kişi evliya düzeydedir onu ben belirteyim. Bu noktada da sizler özellikle bu işin mutfağındakiler olarak en değerli bir pozisyondasınız. Ben bu anlamda sizlere karşı, bütün sağlık sektöründeki doktorlarımıza, hemşirelerimize ve diğer tıp personeline karşı yapılan her türlü saldırıyı lanetle kınıyorum. Çünkü hakikatten kabul edecek bir durum değildir. Böyle şeyler asla kabul edilemediği gibi mutlak suretle ağır bir şekilde cezalandırılması gereken bir husustur. Çünkü sizler hizmet etmek için çırpınıyorsunuz. Oradaki kendini bilmez,  şuursuz, akli melaikeleri yerinde olmayan tedaviye muhtaç bu insanların saldırısına uğruyorsunuz. Ben buradan tekrar, tekrar kınarken bu vesileyle burada bulunduğum için mutlu olduğunu ifade etmek istiyorum. Bir taraftan hemşireler gününüzü kutlarken, bir taraftan geçtiğimiz Anneler Gününü de kutluyorum annelerimizin. Hem hemşire hem anne olanları da iki kere kutluyorum. Bu günler sadece bir gün hatırlanacak bir durum değil biz sizin kıymetinizi biliyoruz.  Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız