SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hizmet İçin İmkanı Zorluyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, sorunların çözümü için belediyenin imkanlarını zorlayıp, önem sırasına göre hizmet ürettiklerini ifade etti.

Akın'ın Zaviye Mahallesi ziyareti ve mahalle sakinleriyle yaptığı toplantıya ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Malatya’nın sorunlarının çözümünde “Halkla birlikte, Halk için” sloganıyla çalışmalarını sürdüren ve bu sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahalleleri ziyaret eden, sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Zaviye mahallesi sakinleriyle akşam yemeğinde bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Zaviye Mahallesi Muhtar Evindeki toplantıya, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Belediye eski Başkanı Seyhan Semercioğlu, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, Zaviye Mahallesi Muhtarı Mahmut Nedim Gündüz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile daire müdürleri katıldı.

Zaviye Mahallesi Muhtarı Mahmut Nedim Gündüz, toplantı sırasında, Malatya’nın sorunlarını çözme noktasındaki gayretleri ve mahallelerinin sorunlarına ilgi gösteren Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ederek, “Zaviye Mahallesi Malatya’nın gelişmiş en büyük mahallelerinden biri. Her mahallenin sorunları olduğu gibi bizimde bazı sorunlarımız ve bu sorunları çözmek için de önerilerimiz var. Bu sorunlarımızı Belediye Başkanımız ve yetkililerle paylaşıyoruz” dedi.

Daha modern ve yaşanılabilir bir Malatya için çalıştıklarını belirten, Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise göreve geldiği ilk günden bugüne Malatya’nın sorunlarını yerinde görmek ve bu sorunları yaşayan vatandaşları bizzat dinlemek için sık sık mahalle gezileri ve ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Akın “Halkla bir araya gelmemizdeki amaç sorunları ilk ağızdan, dinlemek ve çözüm önerilerini bulmaktır. Zaviye Mahallesi de Malatya’nın büyük ve gelişmiş mahallelerinden birisi. Muhtarım Zaviye Mahallesinin sorunlarını dile getirdi. Bizde bu sorunların çözümü noktasında belediyemizin imkanlarını zorlayarak önem sırasına göre vatandaşlarımıza hizmet üretiyoruz. Bu doğrultuda sorunları yerinde görmek için yapılan toplantıların tamamına ilgili belediye başkanlarımız ve daire müdürlerimizde katılıyorlar” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız