SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Teşekkür Ediyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:07:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, buradaki yaşlılarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Huzurevi ziyareti esnasında Milletvekili Çalık, Huzurevi kampusu içerisinde kendisine verilen noktada Aşıklar Diyarı diye bir köşe oluşturan Mehmet Aktaş ile karşılaşınca ilginç diyaloglar yaşandı. Çalık’tan köşesi için saz isteyen Aktaş, kendisine ayrılan yere kimsenin karışamayacağını söyledi. Çalık, “Kimse karışmaz” dedi.

Huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak sorunlarını soran Çalık’a yaşlılar zaman zaman boynuna sarılarak yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Ramazan ayında ve bayramlarda Huzurevi’ni ziyaret ettiklerini de hatırlatan Çalık, “Huzurevi’ni mutlaka gelip ziyaret ediyoruz. Huzurevi’ni bir kez daha ziyaret edip sorunları bire bir dinlemek istedim. Buradaki yaşlılarımızın her hangi bir şikayeti yoktur, hepside öncelikle verilen hizmetler için teşekkür ediyorlar. AK Parti olarak yaşlılarımıza da yönelik çok önemli yasal düzenlemeler ve güvenceler getirdik. Bizim arzumuz şu; evde bakıma muhtaç olan yaşlılarımızın evlerinde bakımlarının yapılması ve bizim çekirdek ailemizin daha büyük hale gelmesidir. Büyüklerimize, annelerimize, babalarımıza, kendi evlerinde bakma imkanı varsa, devletimiz onlara bir asgari ücret tutarında bakım ücreti veriyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız