SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Yola Çıktık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:14
A- A+ PAYLAŞ

Hamza Kayaduman, AKP’den Kale İlçesi Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayarak, resmi başvurusunu yaptı.

Kale İlçesi Salkımlı Köyü doğumlu Kayaduman, AKP İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, Kale ilçesini AKP’nin 2023 vizyonuna hazır hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kayaduman, Kale ilçesine hizmet için yola çıktıklarını kaydederek, “İçinizden birisi olarak, sizinle el ele vererek Kale ilçesine hizmet etmek için yola çıktık. Kale ilçesi ile ilgili sosyal, kültürel ve ekonomik projelerimiz var” dedi.

AKP iktidarı ile birlikte Türkiye’nin büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olduğunu, Kale ilçesinin de bu değişim ve gelişim süreci içerisinde yer alması gerektiğini ifade eden Kayaduman, şunları söyledi:

“AK Parti iktidara gelmeden önce hasta bir hükümet mevcuttu. Memur ve işçiler, ‘bu ay maaşlarımızı alabilir miyiz’ diye düşünüyorlardı. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye her yönüyle gelişti ve değişti. Ülkemiz dışarıda itibar görmeye başladı. Bazı Avrupa bilim adamları Türkiye’yi geleceğin devletleri arasında gösteriyor. Hal böyle olunca, Kale ilçesi bu değişime ve gelişime sırtını çeviremez.”

AKP Kale İlçe Başkanı Kazım Çiçek ise, “Hamza Kayaduman arkadaşımız Kale Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatını yaptı. İlçemiz için hayırlısı ne ise o olsun” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız