SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hizmet İçin Yola Çıktık"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz ile birlikte Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Veli Ağbaba ve Sabahat Akkiraz'ın Başkınık Köyü'nü ziyaretleri sırasında lokma ikram edildi.

Milletvekili Akkiraz burada yaptığı açıklamada, "Hepimiz hizmet için yola çıktık. Ben de Sivas'tayım. Orada esnaf ziyaretlerimi sürdürüyorum. Sesiniz olacağız. Ne derdiniz ne tasanız varsa hepsini dillendireceğiz" dedi.

Ağbaba ise , "Değerli dostlarım bugün buraya sizlere teşekkür etmeye geldik. Sizlere de çok büyük bir sürpriz yaptık. Dünyanın en büyük seslerinden, bizim sesimiz olan, sevgili büyüğümüz, dostumuz, aynı çatı altında çalışmaktan büyük onur duyduğum; Sabahat Akkiraz Hanımefendi ile beraber geldik. Huzurlarınızda ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizlere vermiş olduğunuz oylardan, her zaman partimize sahip çıkmanızdan, bizlere göstermiş olduğunuz sevgiden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. En önemli, en kıymetli zamanlarımızı sizlerin sorunlarınızın çözülmesi için ayıracağız" şeklinde konuştu.

Şehit askerler için Cemevlerinde tören yapılamadığını ifade eden Akkiraz, "Buna yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizler sizlerin desteklerinize inanıyoruz. Sizler de bizlere inanın" diye konuştu.

Ağbaba ve beraberindekiler daha sonra, Ilıca, Salıcık, İğdir, Uğurlu ve Kozdere köyleriyle Hekimhan Belediyesi ile Hasançelebi Belde Belediyesi'ni ziyaret etti.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız